Kort

Fly København Kastrup - Melbourne

Flyinformation København Kastrup til Melbourne

Laveste returpris sidste måned

kr. 4.411

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 15987 kilometer

20 t 35 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Emirates

Melbourne Tullamarine, Melbourne Avalon og Melbourne Essendon

3 lufthavne

Oplysningerne er korrekte per oktober 2017

Flyselskaber, der flyver fra København til Melbourne

Der findes ikke mange afstande på Jorden, der er længere end fra København til Melbourne. Den hurtigste måde at tilbagelægge afstanden er at flyve med Emirates og Qantas med en enkelt mellemlanding i Dubai. Den samlede tur tager ned til 21 timer, 5 minutter. Andre ruter på under 23 timer går via Bangkok med Thai Airways og Singapore Airlines via Singapore. Alle de korteste ruter lander i Melbourne Tullamarine Lufthavn.

Afgangsterminalen

Singapore Airlines og Emirates har afgang fra København Lufthavns Terminal 2, mens Thai Airways flyver fra Terminal 3. I begge tilfælde er der rig mulighed for at shoppe eller købe mad og slik til den lange rejse (husk dog, at det meste skal spises ombord, da der er meget strikse regler om, hvad der må bringes ind i Australien). København Lufthavns trådløse internet er gratis for alle gæster.

Ankomstterminalen og transport til centrum

Melbourne Tullamarine Lufthavn ligger knap 25 kilometer nord for centrum. Lej bil i Melbourne Lufthavn for at køre til centrum selv, eller hvis du eventuelt vil have så nem adgang som muligt til nogle af de forrygende oplevelser uden for Melbourne. Alternativt er der tre forskellige Skybus muligheder: City Express til Melbourne City, St. Kilda Express til St. Kilda samt Frankston & Peninsula Airport Shuttle til Melbournes kystområde syd for centrum og St. Kilda samt til Mornington-halvøen. Almindelig voksenbillet koster 19 australske dollars (cirka 93 kroner).

Praktiske oplysninger om Melbourne

Australien og især Sydney og Melbourne har ry for at være dyre fornøjelser, men faktisk er Melbourne slet ikke så slemt – i hvert fald ikke, hvis man er vant til danske priser. Fuld menu hos McDonald’s koster under 50 kroner, og mange andre restauranter sælger retter for under 75 kroner. Alkohol ligger på cirka samme prisleje som i Danmark, mens alle andre drikkevarer er billigere.

Det er noget varmere i Melbourne end i Danmark, men husk, at årstiderne er omvendte: Sommerhalvåret løber fra oktober til marts, mens vinterhalvåret er fra maj til september. Melbournes sommer har temperaturer på op til 26 grader, mens de milde vintre i gennemsnit ikke når under 10 grader.

Melbourne er ni timer foran Danmark.

Attraktioner og oplevelser i Melbourne

Mange fremragende attraktioner i og omkring Melbourne er helt og aldeles gratis. I selve byen Melbourne gælder det blandt andet det smukke mindesmærke for Australiens faldne i krig, Shrine of Remembrance, de royale botaniske haver og Australiens ældste kunstgalleri, National Gallery of Victoria.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.