Kort

Billige fly fra København til Manchester

Flyinformation København Kastrup til Manchester

Laveste returpris sidste måned

kr. 549

Direkte flyselskaber

7

Fly pr. uge

25

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 994 kilometer

1 t 50 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SAS

Manchester

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per juni 2018

Flyselskaber, der flyver fra København til Manchester

Efter København – London er København – Manchester den mest populære flyrute fra København til Storbritannien. På alle hverdage er der i alt 4-5, lørdag er der tre, mens de to flyselskaber har to direkte København – Manchester fly om søndagen.

Afgangsterminalen

København Kastrup Lufthavn har alt det nødvendige – og mere til. Der er wifi i hele lufthavnen, og det er gratis for både rejsende og andre besøgende. Før security er der en håndfuld spisesteder og butikker inklusive valutaudveksling. Efter security er der omkring 50 populære butikker og over et dusin forskellige caféer, restauranter og barer.

Ankomstterminalen og transport til centrum

Både SAS og easyJet lander i Manchester Lufthavns Terminal 1. Herfra er der omkring 10 minutters gang til togstationen. Biletter er billigst online, men har du ikke allerede billet, kan de købes i automater mellem terminalen og togstationen. Enkeltbilletter koster ned til £2,90 (25 kroner), og turen tager 15-25 minutter til Manchester Piccadilly. Bus fra Manchester Lufthavn til Manchester Central Station tager 25 minutter og koster fra £4 (34 kroner) – hvilket på nogle tidspunkter er billigere end togbilletterne.

Skal du bruge bil under opholdet, kan du finde biludlejning i Manchester Lufthavn.

Praktiske oplysninger om at flyve fra København til Manchester

Danskere kan opholde sig visumfrit i Storbritannien i indtil 180 dage, så længe medbragt pas er gyldigt under hele opholdet.

Praktiske oplysninger om Manchester

Mens restauranter i den billige ende koster cirka det samme i Manchester og København, er både pubs og andre almindelige restauranter noget billigere i den nordengelske storby. En tre-retters menu i København til 300 kroner koster til sammenligning omkring 225 kroner i Manchester og fadøllene er som regel også billigere.

Manchester er en voldsomt populær fodboldby, og rejser du dertil i det travle juleprogram, vil du under normale omstændigheder opleve lidt lunere vintertemperaturer end i Danmark. Resten af året er temperaturerne næsten identiske. Der er en håndfuld flere månedlige regnvejrsdage i Manchester, men der er heldigvis også masser af indendørs underholdning i form af blandt andet Storbritanniens tredjestørste storcenter, Intu Trafford Centre samt en række prisvindende kunstgallerier.

Manchester og Storbritannien er en time efter Danmark.

Læs mere om Manchester

Top 10 over ting du kan lave i Manchester

Hotel i Manchester

Søg efter hotel i Manchester og sammenlign priser.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.