Kort

Billige fly fra København til Madrid

Flyinformation København Kastrup til Madrid

Laveste returpris sidste måned

kr. 343

Direkte flyselskaber

5

Fly pr. uge

19

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 2060 kilometer

3 t 15 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Norwegian Air International

Madrid

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per januar 2018

Flyselskaber, der flyver fra København til Madrid

Iberia Express, Norwegian og Ryanair sørger for, at der er masser af direkte fly fra København til Madrid hele året rundt. Norwegian flyver København - Madrid syv dage om ugen, Iberia søndag – fredag, mens Ryanair flyver ruten mandag, onsdag, fredag og søndag. Om sommeren flyver alle tre flyselskaber dagligt fra København til Madrid.

Afgangsterminalen

Norwegian og Iberia Express har afrejse i Terminal 2, mens Ryanairs gates ligger i lavpristerminalen CPH Go. Der er et bredt udvalg af populære butikker og spisesteder i Terminal 2, mens vejen til CPH Go går gennem Terminal 3, så selvom CPH Go i sig selv ingen butikker har, er der stadig mulighed for at få shoppet og spist. København Kastrup Lufthavns trådløse internet dækker hele lufthavnen og er gratis.

Ankomstterminalen og transport til Madrid

Når du flyver fra København til Madrid med Iberia Express, lander du i terminal T4 eller T4S, Norwegian lander i T2 og Ryanair i T1. Der er metro fra alle terminaler til Nuevos Ministerios station i centrum. En almindelig enkeltbillet koster €5, og turen tager 12-15 minutter. Fra T4 er det også muligt at tage med almindelig tog for €2,60. Det tager 18 minutter til Nuevos Ministerios og 25 minutter til Atocha. Klik her, hvis du foretrækker at leje bil i Madrid Lufthavn.

Praktiske oplysninger om at flyve fra København til Madrid

Du skal have pas med for at flyve fra København til Madrid, og det skal være gyldigt under hele opholdet.

Praktiske oplysninger om Madrid

Selvom Madrid er Spaniens hovedstad, er den klart overgået af Barcelona som den store internationale rejsedestination. Derfor er det også lettere at finde billigt hotel i Madrid. Restaurant-, bar- og cafépriser er også billige med eksempelvis fadøl til 22 kroner og frisk kaffe til 12-13 kroner.

Sommer i Spanien kan være en dejlig ting, men med sin centrale beliggenhed kan Madrid blive bagende hed i højsommeren med dagstemperaturer over 40 grader og gennemsnitstemperaturer, der er ti grader højere end i Danmark.

Læs mere om Madrid

Madrid: Sådan får du mest ud af din weekendrejse

Spansk mad: 10 traditionelle spanske retter du må prøve

Hotel i Madrid

Søg efter hotel i Madrid og sammenlign priser.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.