Kort

Fly København Kastrup - Gran Canaria Las Palmas

Flyinformation København Kastrup til Gran Canaria Las Palmas

Laveste returpris sidste måned

kr. 913

Direkte flyselskaber

3

Fly pr. uge

15

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 3806 kilometer

5 t 20 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Norwegian Air International

Gran Canaria Las Palmas

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per februar 2018

Flyselskaber, der flyver fra København til Gran Canaria

Ikke færre end tre forskellige flyselskaber flyver direkte fra København til Gran Canaria. Norwegian, Primera Air og SAS sørger for, at der er fly hver dag – ofte flere gange om dagen – fra København til Gran Canaria nonstop under hele den danske vinter. Resten af året sørger Norwegian for, at man stadig kan flyve direkte hver tirsdag, torsdag og lørdag.

Afgangsterminalen

Norwegian og Primera Air har check-in i København Kastrup Lufthavns Terminal 2, mens SAS har check-in og hub i Terminal 3. Begge terminaler har adgang til dutyfree, restauranter, barer, caféer, butikker, gratis wifi og meget mere.

Ankomstterminalen og transport til ressorter

København – Gran Canaria fly lander i ferieøens eneste lufthavn, som ligger på østkysten 25 kilometer syd for hovedbyen Las Palmas. Herfra er den offentlige transport glimrende. Der er nemlig ikke blot flere busser, der kører til Las Palmas for €2,30 (17 kroner), men også busser til blandt andet Maspalomas, Telde, Playa del Cura og Playa del Inglés (varierende priser).

Praktiske oplysninger om at flyve fra København til Gran Canaria

Regler for rejsende fra København til Gran Canaria er de samme som til det spanske fastland, så pas, der er gyldigt under hele opholdet er eneste påkrævede rejsedokument foruden billet.

Praktiske oplysninger om Gran Canaria

Priserne på Gran Canaria kan naturligvis variere afhængig af, hvad type ressort du bor på (og mange af dem har all inclusive muligheder). Hvis du alligevel eksempelvis vil en tur til Las Palmas og spise lokalt, kan det gøres for så lidt som 60 kroner, og spanske fadøl kan købes på barer og restauranter for ned til kun 15 kroner. Kaffe og lignende er endnu billigere, ofte under 10 kroner.

Offentlig transport er effektiv og billig på Gran Canaria. Lokalt koster busbilletter cirka 10 kroner, og selv over større afstande er der busruter med billige billetter. Vær i den forbindelse opmærksom på, at busrute 1 sjældent er praktisk over lange afstande: Jo, den kører ofte, men den har mange stop undervejs, så det kan tage længere tid end nødvendigt.

Gran Canaria benytter ikke samme tidszone som det spanske fastland og Danmark, men er en time bagefter.

Læs mere om Gran Canaria

10 bedste oplevelser på Gran Canaria

Hotel på Gran Canaria

Søg efter hotel på Gran Canaria generelt og udvalgte populære byer på øen og sammenlign priser:

Gran Canaria

Las Palmas

Maspalomas

Puerto Rico

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.