Kort

Billige fly fra København til London

Flyinformation København Kastrup til London

Laveste returpris sidste måned

kr. 183

Direkte flyselskaber

9

Fly pr. uge

169

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 945 kilometer

1 t 50 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SAS

London Heathrow, London Gatwick, London Stansted, London Luton med flere

6 lufthavne

Oplysningerne er korrekte per april 2017

Flyselskaber, der flyver fra København til London

Ikke færre end fem forskellige flyselskaber flyver direkte fra København til London. Som den travleste destinationsby er der masser af fly at vælge mellem hver dag, særligt hvis det er underordnet, om du lander i Heathrow, Gatwick, Luton eller Stansted. British Airways (Heathrow), easyJet (Gatwick), Norwegian (Gatwick), Ryanair (Luton og Stansted) og SAS (Heathrow) sørger for de mange direkte fly og ofte billige flybilletter til London.

Afgangsterminalerne

Terminal 2 (Norwegian og British Airways)

Har du tid og lyst, kan du tage tidligt i lufthavnen og shoppe, til du segner i de mange butikker. Eller du kan slappe af på en af de mange restauranter og caféer.

Terminal 3 (SAS)

Også Terminal 3 er spækket med butikker, caféer og restauranter, så man kunne komme til at tro, man er havnet i et storcenter.

CPH Go (Ryanair og easyJet)

Ryanair og easyJet holder naturligvis til i København Lufthavns lavpristerminal. Her må rejsende tage til takke med cafévarer og gratis wifi, der huserer i hele lufthavnen. Gæster, der er meget tidligt i lufthavnen, kan dog kigge i Terminal 3, inden det er tid til at gå til gaten.

Ankomstterminalen og transport til centrum

Londons lufthavne er mange, men de har alle det til fælles, at de har masser af transportmuligheder til centrum. Både Heathrow og siden 2016 Gatwick er en del af Londons omfattende og effektive undergrundssystem, mens konkurrenter om de offentlige transportpassagerer i Stansted er toget Stansted Express, som kører til Liverpool Street Station og National Express busserne, som kører til en række centrale destinationer.’

Heathrow

Undergrundstoget kører til Leicester Square på 55 minutter, mens eksprestoget til London Paddington tager 15-20 minutter. Det tager normalt længere at køre til centrum, men du kan naturligvis tage taxa eller leje bil i London Heathrow.

Gatwick

Eksprestoget kører fra lufthavnen til London Victoria Station på kun en halv time, mens bussen tager omkring 1 time, 25 minutter. Det kan være en fordel at leje bil i Gatwick, hvis du vil direkte til nogle af byerne syd for London.

Stansted

Stansted Express er den hurtigste rute fra Stansted til London. Den tager 55 minutter til London Liverpool Street Station. Der går busser til samme station på 65 minutter og til London Paddington på en time. Billeje i Stansted Lufthavn kan ofte betale sig for videre færd til byer som Cambridge, Colchester og Peterborough.

Luton

Der går busser fra lufthavnen til Victoria Station på cirka 65 minutter, mens billeje i Luton Lufthavn er den hurtigste måde at komme til eksempelvis det desuden nemt at komme til eksempelvis Birmingham, Oxford og Cambridge.

Praktiske oplysninger om London

London er Europas mest besøgte by og en af de absolut mest kosmopolitiske i verden og har længe været førende, når det kommer til at beværte turister. Verdens ældste metrosystem gør det nemt at komme rundt til hele byen. En enkeltbillet i de centrale zoner koster £4,90, men kun det halve, hvis du køber et Oyster Card, så du også slipper for at skulle købe ny billet til hver enkelt tur.

Londons restauranter er som oftest billigere end i Danmark. Tre retters middag for to på restaurant i mellemklassen koster under 500 kroner, mens fastfood-priserne er langt under de danske – et McMeal på McDonald’s koster under 45 kroner. Der er madsteder fra hele verden, og du kan prøve mange landes køkkener billigt ved at prøve Londons bedste street food.

Attraktioner og oplevelser i London

Mange af de mest populære attraktioner i London koster flere hundrede kroner, men der er også utallige attraktioner, som er meget billigere eller helt gratis – eksempelvis disse 5 cool og anderledes markeder i London du skal besøge.

Find hotel i London

Hotel i London

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.