Kort

Fly fra København til Los Angeles

Flyinformation København Kastrup til Los Angeles International

Laveste returpris sidste måned

kr. 1.441

Direkte flyselskab

1

Fly pr. uge

2

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 9038 kilometer

11 t 10 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Norwegian

Los Angeles International og Hawthorne

2 lufthavne

Opdateret juni 2017

Flyselskaber på ruten

Det er kun Norwegian, der i øjeblikket flyver direkte fra København til Los Angeles. Norwegian flyver cirka 2-3 gange om ugen på ruten. Alternativt kan du også flyve med WOW air via Reykjavik eller via Manchester med SAS/Thomas Cook Airlines.

Så med mindst en mellemlanding kan du altså flyve fra København til Los Angeles alle ugens dage. Med Skyscanners søgefunktion kan du finde den billigste flybillet eller den hurtigste forbindelse, alt efter hvad du foretrækker.

Afgangsterminal

Københavns Lufthavn har i dag to terminaler, henholdsvis Terminal 2 som både Norwegian og WOW air benytter og Terminal 3, som SAS flyver fra. Hele lufthavnen har gratis, tidsubegrænset wi-fi. Du kan få arbejdsro eller bare slappe af i behagelige omgivelser i en af lufthavnens otte lounges. Her får du adgang til diverse forfriskninger og snacks, forskelligt læsestof, mødelokaler med mere. Rejsende på businessklasse har nogle steder gratis adgang, mens andre passagerer kan købe adgang på stedet. I Terminal 2 ligger CPH Lounge, der er åben for alle for 169 kroner og Aviator Lounge for 140 kroner.

Bliver du sulten, kan det godt betale sig at vente til, du har passeret sikkerhedskontrollen, for de fleste serveringssteder ligger i afgangsområdet. Udbuddet er stort og tæller alt fra morgenmad til gourmetmad, sandwich, store bøffer og sushi. Adskillige barer og caféer sørger for øl og andre drikkevarer, hvis du er i det festlige hjørne. Med mere end hundrede butikker som sælger alt fra tøj til elektronik og toldfri varer som parfume og tobak, er der nok at få tiden til at gå med.

Rejsende med bagage til check-in anbefales at være i lufthavnen mindst halvanden time før den planlagte afgang. Lufthavnen tilbyder desuden CPH Express, der garanterer hurtig adgang gennem sikkerhedskontrollen.

Ankomstterminal

Der er ni terminaler i Los Angeles Lufthavn, der ligger i en hestesko. I midten ligger Tom Bradley International Terminal (TBIT), hvor alle ovenstående flyselskaber lander. Der er gratis wi-fi i alle terminaler, som også rummer masser af spisesteder, butikker, lounges, hoteller og i TBIT er der også en førstehjælpsstation.

Der kører gratis shuttlebusser mellem terminalerne (Rute A), til busstationen/parkeringsområdet (Rute C) og til lufthavnens nærmeste metrostation (Rute G). Der er mange busser og metrolinjer at vælge mellem, så det er smart at kontrollere på forhånd, hvad der bedst kan betale sig for dig at benytte, når du kender din endelige destination. Taxier holder uden for alle terminaler, og hvis trafikken glider regelmæssigt, tager det cirka 30 minutter at køre til centrum. Men i myldretiden kan det tage næsten det dobbelte, mens taxameteret tæller, så det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Du kan læse mere om transportmulighederne på lufthavnens hjemmeside.

Fakta om Los Angeles

Tidsmæssigt er LA ni timer bagud dansk tid. Der er relativt varmt året rundt i LA, hvor det om vinteren sjældent er meget under 15 grader. Om sommeren ligger temperaturen cirka mellem 20-35 grader. Los Angeles får ikke særlig meget regn, og det meste falder i vintermånederne og topper i februar. Med dine dollars får du både langt billigere mad og forbrugsvarer end i København. Går du ud og spiser slipper du i gennemsnit 35 procent billigere, mens taxiernes kilometerpris er omtrent 28 procent lavere end i KBH. Når du skal omkring i byen, er der både busser og metro, men du skal ikke forvente en høj standard. Som i det meste af USA er bilen, det foretrukne transportmiddel og du kan leje bil både fra lufthavnen og mange steder i byen.

Attraktioner i Los Angeles

LA er nok bedst kendt som hjemsted for Hollywood, og der er masser af muligheder for at spotte kendisser eller få den samme luksus, som de rige, hvad end du er til wellness eller shopping. Besøg fx Universal Studios, hvor du både kan opleve berømte filmsæt og prøve forlystelser eller gå i fodsporene på de kendte på Hollywood Walk of Fame. Du kan også tage til Griffin Park og se det ikoniske Hollywood skilt. På Venice Beach kan du arbejde på din kulør eller muntre dig i bølgerne, hvis du da ikke foretrækker blot at slentre langs den populære promenade. Hvis du er til museer, har byen flere gode valg, se fx det anerkendte The Getty Center der udstiller malerier af blandt andre Van Gogh og Gaugain og desuden har smukke haver og en skøn udsigt over Stillehavet. Rejser du med børn står Disneyland nok øverst på deres ønskeliste, som ligger omtrent 40 km sydøst for centrum. Er du sportsinteresseret kan du se både basketball og baseball.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.