Kort

Billige fly fra København til Karup

Flyinformation København Kastrup til Karup

Laveste returpris sidste måned

kr. 838

Direkte flyselskaber

2

Fly pr. uge

58

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 232 kilometer

0 t 50 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Danish Air Transport

Karup

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per juni 2018

Flyselskaber, der flyver fra København til Karup

Der er ni direkte fly fra København til Karup på alle hverdage med Danish Air Transport. Den tidligste afgang er kl. 7.30, mens den seneste er kl. 22.15. Resten er fordelt over hele dagen. Lørdag er der to afgange, mens der søndag er tre.

Afgangsterminalen

København Kastrup Lufthavn har flere ansatte, end der er fastboende i Karup. De er med til at sætte lufthavnen på verdens top 20 takket være sin renlighed, effektivitet, overskuelighed, behagelighed og utallige butikker og spisesteder. Desuden har alle besøgende i lufthavnen adgang til det trådløse netværk CPH Airport WiFi.

Ankomstterminalen og transport til nærliggende byer

Lufthavnen ved Karup skiftede i 2017 officielt navn til Midtjyllands Lufthavn. Fra Midtjyllands Lufthavn er der cirka 25 kilometer til Herning, 27 til Viborg, 35 til Silkeborg og 36 til Holstebro. Der er cirka fire kilometer fra Midtjyllands Lufthavn til Karup. Midttrafik tilbyder Flexbus fra lufthavnen til Karup, Holstebro og Viborg. Bus skal bestilles på forhånd og koster 40 kroner i kontakt. Læs mere om Flexbus og billetbestilling her. Man kan tage bus til Herning fra Karup. Klik herfor at se muligheder for biludlejning i Midtjyllands Lufthavn.

Praktiske oplysninger om at flyve fra København til Karup

Tager du fly fra København til Midtjyllands Lufthavn, skal du huske at medbringe foto-ID.

Praktiske oplysninger om Midtjylland

Viborg, Herning, Holstebro og Silkeborg er de største byer, hvor Midtjyllands Lufthavn er den nærmeste lufthavn. Gennemsnitspriser på restauranter, caféer, barer og shopping er en anelse lavere end i København, men forskellen er ikke den store.

De fire byer danner næsten et kvadrat på landkortet omkring Midtjyllands Lufthavn, og der er glimrende busforbindelser mellem dem alle.

Midtjyllands Lufthavn ligger godt 70 kilometer fra Vesterhavet, men der er en lang række smukke badesøer meget tættere på lufthavnen. Den nærmeste er Hald Sø i de fredede Dollerup Bakker omkring 17 kilometer nordvest for lufthavnen.

Hotel i nærheden af Midtjyllands Lufthavn

Søg efter hotel i udvalgte byer i nærheden af Midtjyllands Lufthavn og sammenlign priser: hotel i Herning.

hotel i Holstebro.

hotel i Silkeborg.

hotel i Viborg.

hotel i Ikast.

hotel i Karup.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.