Kort

Fly København Kastrup - Phuket

Flyinformation København Kastrup til Phuket

Laveste returpris sidste måned

kr. 2.947

Direkte flyselskab

1

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 9003 kilometer

11 t 15 min.

Phuket

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per januar 2018

Flyselskaber, der flyver fra København til Phuket

I højsæsonen er der direkte fly fra København til Phuket hver tirsdag, fredag og søndag med Thai Airways. Den hurtigste rute fra København til Phuket, når der ikke er direkte fly, varierer meget afhængig af ugedag og årstid. Om sommeren kan man blandt andet flyve med Thai Airways via Bangkok Suvarnabhumi på 13 timer, 40 minutter eller med Aeroflot via Moskva Sheremetyevo på 14 timer, 25 minutter. Om vinteren på dage uden direkte fly fra København til Phuket er Finnair den hurtigste løsning på 12 timer, 25 minutter.

Afgangsterminalen

Thai Airways flyver fra København Kastrup Lufthavns Terminal 3. Her kan du få købt næsten hvad som helst med til rejsen, uanset om du står og mangler en kjole, lidt dansk slik eller den rigtige adapter. Der er også masser af steder at købe noget varmt eller koldt at spise eller drikke, mens du venter. København Lufthavn tilbyder alle gæster gratis adgang til trådløst internet.

Ankomstterminalen og videre transport

Fly fra København til Phuket lander i øens eneste lufthavn, som er Thailands næststørste. Herfra afhænger den bedste løsning for videre transport i høj grad af både budget og endelig destination. Mange hoteller og ressorter inkluderer afhentning i hotelprisen. Derudover er det hurtigst at tage taxa eller leje bil i Phuket Lufthavn og køre selv. Minibusser er også effektive og kører så snart, de er fyldte til alle de populære destinationer på øen (400-450 baht (75-85 kroner) til Phuket by), mens rutebiler er den suverænt langsomste, men også billigste transportmetode (85 baht (16 kroner) til Phuket by).

Praktiske oplysninger om at flyve fra København til Phuket

Pas skal være gyldigt i seks måneder efter indrejse, når du rejser København - Phuket.

Praktiske oplysninger om Phuket

Fly fra København til Phuket Lufthavn lander i portalen til hele ferieøen inklusive Phuket by, Patong og Phang Nga. Urene skal stilles seks timer frem (seks under dansk sommertid).

Selvom Phuket efterhånden i mange år har været en populær destination for danskere og andre vestlige turister, er det stadig billigt på øen. En lokal fadøl koster 13-14 kroner, og det er stadig muligt at købe et friskt måltid for endnu mindre!

Læs mere om Phuket

Top 10 ting at lave på Phuket

Hotel på Phuket

Søg efter hotel på Phuket og sammenlign priser.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.