Kort

Fly København Kastrup - Hong Kong International

Flyinformation København Kastrup til Hong Kong International

Laveste returpris sidste måned

kr. 2.496

Direkte flyselskab

1

Fly pr. uge

5

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 8661 kilometer

10 t 50 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SAS

Hong Kong International

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per juli 2017

Flyselskaber, der flyver fra København til Hong Kong

Du kan tit finde billige flybilletter fra København til Hong Kong med Skyscanner, selvom det ligger på tværs af to verdensdele, og selvom der ikke er direkte fly. Med en enkelt mellemlanding kan du dog komme hele vejen på helt ned til under 15 timer med Aeroflot via Moskva, mens Cathay Pacific, og Turkish Airlines er nogle af de flyselskaber, der kan strikke en samlet rejsetid sammen på under 17 timer.

Afgangsterminalen

Det afhænger i høj grad af din præference af rute/flyselskab/pris, om du flyver fra Terminal 2 eller Terminal 3. Med gratis wifi, over 30 butikker og et bredt udvalg af mad og drikke gør det dog ikke den væsentlige forskel, hvilken terminal du flyver fra.

Ankomstterminalen og transport til centrum

Hele Hong Kong ligger i et område, der er mindre end Lolland, og lufthavnen ligger omkring 35 kilometer fra den centrale del af hovedbyen. Toget Airport Express kører til Hong Kong Station på 42 minutter og koster 115 Hong Kong Dollar (96 kroner) for en voksenbillet. Herfra kører shuttlebusser til de fleste store hoteller i området. Hvis du ikke vil helt til Hong Kong Island, kan du også stå af på Kowloon Station og tage shuttlebus til hoteller i dette område. Der går desuden en række busser direkte fra lufthavnen til stort set alle dele af Hong Kong. Se de forskellige buspriser her og de forskellige taxapriser her.

Praktiske oplysninger om Hong Kong

Hong Kong har ry for at være en af de dyreste destinationer at besøge, men med Skyscanners hjælp kan du alligevel finde billigt hotel i Hong Kong, og derefter er det langt fra umuligt at klare sig uden gastronomiske udgifter.

Uden mad og drikke duer helten ikke, men uanset type eller prisleje af restaurant, du foretrækker, er priserne det halve af Københavns eller derunder. Kun varme drikke og alkohol ligger tæt på danske priser, men som oftest er også den slags billigere.

Også transport er billig. En almindelig bus- eller togbillet koster otte kroner, og i taxa kommer du tre gange så langt, hvis du betaler, hvad du er vant til i København.

Om vinteren er Hong Kong omtrent lige så varm som den danske sommer, mens sommeren er hed og fugtig. Regntiden ligger i april – juni.

Hong Kong er syv timer foran Danmark, dog kun seks timer om sommeren, da de i Hong Kong ikke skifter til sommertid.

Attraktioner og oplevelser i Hong Kong

Hong Kong byder på lidt af hvert og er måske mest kendt for de futuristiske bygninger på Hong Kong Island, hvor det politiske og økonomiske centrum ligger. Det er også på Hong Kong Island, at de fleste berømte turistattraktioner ligger, inklusive Victoria Peak og ”Verdens bedste skyline” understraget af verdens største permanente lyd- og lysshow, A Symphony of Lights.

Kowloon har masser af museer, markeder og shoppingcentre, The New Territories byder på parker af vådområder, mens Lantau Island er hjem for Po Lin klostret og Hong Kong Disneyland.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.