Kort

Fly København Kastrup - Havana

Flyinformation København Kastrup til Havana

Laveste returpris sidste måned

kr. 3.431

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 8231 kilometer

13 t 15 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

KLM

Havana

1 lufthavn

Opdateret december 2017 

Flyselskaber som flyver fra København til Havana

Der er på nuværende tidspunkt ingen flyselskaber, der flyver direkte på ruten København-Havana. Du kan i stedet fx flyve med KLM via Amsterdam eller med Air France via Paris. De billigste flybilletter vil dog ofte kræve mindst to mellemlandinger. 

Afgang fra Københavns Lufthavn

For at komme til Københavns Lufthavn kan du vælge mellem adskillige busser, der fx forbinder lufthavnen med hovedbanegården. Herfra kan du også tage Malmøtoget til lufthavnen eller du kan i stedet benytte Metroen fra fx Nørreport, der stopper i Terminal 3 ligesom togene. Der kører gratis lufthavnsbusser mellem Terminal 2 og 3 samt parkeringsområderne. Hvis du er sulten eller tørstig inden turen går fra København til Havana, er der et stort udvalg af både spisesteder og butikker efter sikkerhedskontrollen. Der er gratis, tidsubegrænset wi-fi i hele lufthavnen og flere lounges i begge terminaler, hvor du kan få arbejdsro eller bare slappe af i behagelige omgivelser.

Ankomst i Havana

Hvis du flyver fra København til Havana via en europæisk by lander du i Terminal 3, der er den nyeste og med flest faciliteter af de fire passagerterminaler. Men hvis du flyver til Havana via USA, lander du i Terminal 2. Mellem terminalerne kører der shuttlebusser.

Lufthavnen ligger omtrent 20 km syd for Havana, og især for turister er den letteste måde at komme til centrum med taxi. Der holder taxier uden for alle terminaler, og turen tager 20-30 minutter. Du kan også leje en bil eller tage den offentlige bus fra indenrigsterminalen (Terminal 1). Hvis du vil bruge bussen, skal du betale med pesos (CUP). Mange hoteller arrangerer desuden kørsel til/fra lufthavnen.

General information om at flyve fra København til Havana

Du skal have visum for at rejse til Cuba, og dit pas skal være gyldigt i 3 måneder ud over dit ophold. Et turistvisum udstedes for 30 dage, som evt. kan forlænges lokalt med yderligere 30 dage. Københavns Lufthavn anbefaler, at passagerer møder op mindst halvanden time før den planlagte afgang. Lufthavnen tilbyder også CPH Express, der får dig hurtigere gennem sikkerhedskontrollen. 

Hvad du kan forvente i Havana

Tidsmæssigt Havana er seks timer bagud dansk tid. Den årlige gennemsnitstemperatur er cirka 25 grader, men dagstemperaturer omkring 30-35 grader er normale i sommerhalvåret. Det regner væsentligt mere i Cuba end i Danmark, og juni og oktober er de mest regnfulde måneder med cirka 180 mm i gennemsnit. 

De har to valutaer på Cuba, den lokale peso (CUP) og de såkaldte konvertible pesos (CUC), der er en turistvaluta, men nogle steder kan du også betale med amerikanske dollars. Det meste er billigere i Cuba end i Danmark, fx koster en kop kaffe omkring 8 DKK, mens to personer kan få en tre-rettes menu på en god restaurant for cirka 125 DKK. Mange taxier er faktisk en attraktion i sig selv, særligt de antikke Cadillacs, som også er de dyreste taxier. Du kan også bruge de billigere små gule åbne boble-taxier. Der kører også offentlige busser i byen, hvor en enkeltbillet koster cirka 2,50 DKK. 

Læs mere: Top 10 ting at lave i Havana 

10 spare-tips til rejsen i Caribien

Hoteller i Havana

Leder du overnatning? På hoteller i Havana kan du fx sammenligne priser og beliggenhed, så det bliver nemmere at vælge det helt rigtige hotel.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.