Kort

Billige fly fra København til Hamborg

Flyinformation København Kastrup til Hamborg

Laveste returpris sidste måned

kr. 680

Direkte flyselskaber

3

Fly pr. uge

33

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 256 kilometer

0 t 50 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SAS

Hamborg International og Hamburg Lübeck

2 lufthavne

Oplysningerne er korrekte per juni 2018

Flyselskaber, der flyver fra København til Hamburg

Med 4-5 direkte fly fra København til Hamburg hver af ugens syv dage er der altid mulighed for at komme fra København til Hamburg morgen, middag og aften. SAS tilbyder alle de direkte fly.

Afgangsterminalen

København Kastrup Lufthavn er Danmarks suverænt største og har faktisk flere restauranter og security før security end nogen anden dansk lufthavn har i alt. Efter security er der over 15 spisesteder og 50 forskellige butikker. Der er gratis wifi i hele lufthavnen.

Ankomstterminalen og transport til centrum

Hamborg International har sin helt egen S-Bahn station, så turen fra Hamburg Lufthavn til Hamburg centrum er både nem og billig. SAS flyver fra København til Hamborg Internationals Terminal 2, som ligger kort gang fra Airport Plaza. I Airport Plaza kan man købe togbillet for €3,30 (25 kroner). Turen til Hamburg Hauptbahnhof tager cirka 25 minutter, og togene kører cirka hvert 10. minut.

Praktiske oplysninger om at flyve fra København til Hamburg

Danske rejsende med fly København til Hamburg skal sørge for, at passet er gyldigt under hele opholdet i Tyskland.

Praktiske oplysninger om Hamburg

Mange af de absolut mest mindeværdige attraktioner i Hamburg er fuldstændig gratis at se. Det gælder eksempelvis historiske attraktioner som det over 100 år gamle rådhus samt den 350 år gamle St. Michaelis Kirche. Det gælder også mere moderne steder som Hamburg Havn og en række museer og parker.

Det er også nemt at komme rundt til alle Hamburgs attraktioner, for transportsystemet er super effektivt og simpelt. Samme billetsystem bruges nemlig til regionaltog, S-Bahn, U-Bahn, bus og sågar færge!

Helt gratis bliver opholdet dog ikke, hvis man også skal have noget indenbords. Priserne i Hamburg er dog lavere end i København. Køb eksempelvis fadøl for under 30 kroner eller køb et måltid på billig restaurant for under 75 kroner.

På grund af trafik og strøm frarådes det at anbefale i floden Elben. Til gengæld er der udendørs bademuligheder i de nærliggende Öjendorfer See, Allermöher See og Boberger See.

Læs mere om Hamburg

7 fede oplevelser og seværdigheder i hippe Hamborg

Hotel i Hamburg

Søg efter hotel i Hamburg og sammenlign priser.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.