Kort

Fly fra København til Geneve

Flyinformation København Kastrup til Geneve

Laveste returpris sidste måned

kr. 511

Direkte flyselskaber

4

Fly pr. uge

18

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 1137 kilometer

1 t 55 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SAS

Geneve

1 lufthavn

Flyrute: København til Geneve

Opdateret maj 2017

Flyselskaber på ruten

Du kan flyve direkte fra København til Geneve med easyJet eller SAS hele ugen. easyJet flyver en gang dagligt undtagen lørdagen, mens SAS har en eller to daglige afgange på ruten.

Med Skyscanners søgefunktion kan du finde den billigste flybillet fra København til Geneve eller det afrejsetidspunkt, der passer dig bedst.

Afgangsterminal

Københavns Lufthavn består af to terminaler, henholdsvis Terminal 2 hvor easyJet flyver fra og Terminal 3 som SAS benytter. Der er gratis, tidsubegrænset wi-fi i hele lufthavnen. Er du sulten eller tørstig, finder du det største udvalg efter sikkerhedskontrollen. Udbuddet er stort og tæller alt fra morgenmad til gourmetmad, supper, store bøffer og sushi. Adskillige barer og caféer sørger for kolde øl, varm kaffe og andre drikkevarer. Med over hundrede butikker som sælger alt fra tøj til elektronik og toldfri varer som parfume og tobak, er der nok at få tiden til at gå med.

Der er otte lounges i lufthavnen, hvor du kan få arbejdsro eller bare slappe af i behagelige omgivelser. Businesspassagerer har ofte gratis adgang, mens andre rejsende kan købe adgang på stedet og nyde diverse forfriskninger og snacks, forskelligt læsestof, mødelokaler med mere. I Terminal 2 ligger CPH Lounge, der er åben for alle for 169 kroner og Aviator Lounge for 140 kroner.

Passagerer med bagage til check-in anbefales at være i lufthavnen mindst halvanden time før den planlagte afgang. Ved køb af CPH Express er du garanteret hurtig adgang gennem sikkerhedskontrollen.

Ankomstterminal

Geneve Lufthavn ligger cirka 6 km nordvest for centrum og består af to terminaler. Terminal 2 er dog kun i brug om vinteren til enkelte ruter, der er 90 minutters gratis wi-fi i hele lufthavnen. Der er spisesteder og butikker i både ankomst- og afgangsområdet. Når du skal til og fra lufthavnen, behøver du ikke at bekymre dig om prisen, det er nemlig gratis at køre med både tog og bus til centrum. I ankomsthallen trækker du blot din billet, som giver dig 80 minutters gratis transport, hvilket er mere end rigeligt, når du skal til centrum. Toget til centrum kører cirka hvert kvarter og er den hurtigste transport. Stationen ligger lige over for lufthavnen, og turen til Geneve banegård tager blot 6 minutter. Busser stopper også foran ankomstområdet, hvor du også kan praje en taxi. Desuden arrangerer mange hoteller også gratis transport til og fra lufthavnen.

Geneve

Tidsmæssigt er der ingen forskel mellem Schweiz og Danmark, vejret er heller ikke så forskelligt. Dog er sommeren i Geneve lidt varmere end den danske, men til gengæld får de også langt mere regn. Det regner mest i september og oktober, men nedbøren falder hele året, så det er en god idé at medbringe en paraply.

Valutaen er schweiziske franc, og landets priser kan få selv danskere til at spærre øjnene op. Går du ud og spiser, skal du regne med at betale omkring 25 procent mere end i København. Hvis du selv handler ind, er prisforskellen endnu større, og mange forbrugsvarer koster næsten 50 procent mere end i Danmark. Til gengæld er den offentlige transport knap 15 procent billigere, på mange hoteller kan du desuden få et rejsekort kvit og frit til dit ophold. Taxikørsel er også dyrere, hvor kilometerprisen er cirka 20,50 kroner.

Attraktioner

Geneve er kendt for sit diplomati og internationale organisationer som WHO, og byen er også både moderne og kosmopolitisk. Byen rummer mange museer og gallerier og om aftenen er der gang i klubber og barer. Nyd atmosfæren i det smukke historiske centrum, hvor du fra Saint-Pierre katedralen får en fantastisk udsigt. For en anderledes oplevelse kan du besøge det verdensberømte laboratorium CERN, hvor de forsker i og udfordrer fysikkens love. Men med en billedskøn beliggenhed lige ved Genevesøen og i et bjergrigt område, inviterer Geneve også til udendørsaktiviteter hele året.

Se mere i vores Rejseguide til Geneve

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.