Kort

Fly København Kastrup - Frankfurt am Main

Flyinformation København Kastrup til Frankfurt am Main

Laveste returpris sidste måned

kr. 748

Direkte flyselskaber

3

Fly pr. uge

58

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 701 kilometer

1 t 30 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Lufthansa

Frankfurt am Main og Frankfurt-Hahn

2 lufthavne

Opdateret juni 2017

Flyselskaber på ruten

SAS og Lufthansa flyver begge direkte mellem København og Frankfurt. SAS flyver på ruten op til to gange dagligt i hverdage, men har ingen direkte fly i weekenden. Lufthansa har op til fem daglige afgange hver dag hele ugen. Fly fra begge selskaber lander i Frankfurt Internationale Lufthavn, hvis du hellere vil ankomme i Frankfurt Hahn Lufthavn, som ligger cirka 120 km vest for Frankfurt, skal du altså mellemlande undervejs.

Med Skyscanners søgefunktion kan du hurtigt få overblik over de forskellige afgange og finde den billigste flybillet fra København til Frankfurt.

Afgangsterminal

Københavns Lufthavn har to terminaler, henholdsvis Terminal 2 samt Terminal 3 som både SAS og Lufthansa benytter. Der er gratis, tidsubegrænset wi-fi i hele lufthavnen. Der er tre lounges i Terminal 3, hvor du kan få arbejdsro eller blot slappe af i rolige omgivelser. Her får du adgang til diverse forfriskninger og snacks, forskelligt læsestof, mødelokaler med mere. Alle rejsende kan købe adgang til Regus Expres og SAS Lounge.

Hvis du er sulten, ligger de fleste spisesteder i afgangsområdet, hvor udvalget er stort og tæller alt fra morgenmad til gourmetmad, supper, store bøffer og sushi. Med over hundrede butikker som sælger alt fra tøj til elektronik og toldfri varer som parfume og tobak, er der nok at få tiden til at gå med.

Lufthavnen anbefaler, at rejsende med bagage til check-in møder op mindst halvanden time før den planlagte afgang. Lufthavnen tilbyder også CPH Express, der garanterer hurtig adgang gennem sikkerhedskontrollen.

Ankomstterminal

Frankfurt Lufthavn, Tysklands største og en af Europas største lufthavne med to terminaler, ligger omtrent 10 km syd for centrum. Der er gratis, tidsubegrænset wi-fi i hele lufthavnen samt masser af butikker og spisesteder med mere. Fly fra både Lufthansa og SAS lander i Terminal 1.

Det er let og hurtigt at komme fra lufthavnen til centrum eller videre ud i landet med bus, tog, taxi eller lejebil, det tager knap 15 minutter med tog. Togstationen ligger foran Terminal 1, hvor bussernes holdeplads også er, mens der jævnligt kører gratis busser mellem terminalerne. Du kan leje bil og praje en taxi fra begge terminaler.

Fakta om Frankfurt

Der er ingen tidsforskel mellem Tyskland og Danmark, vejret er der heller ikke den store forskel på, dog er der noget varmere i Frankfurt, der også får lidt mindre nedbør end Danmark. Det er væsentligt billigere at gå ud og spise i Frankfurt end i København, hvor du i gennemsnit betaler cirka 30 procent mindre på restaurant, handler du selv ind er forskellen dog kun knap 5 %. Kører du med busser eller tog i byen, slipper omtrent 13 procent billigere. Taxiernes startgebyr er næsten 35 procent lavere, mens kilometerprisen er knap 15 procent billigere. Det hele skal selvfølgelig betales med euro.

Attraktioner i Frankfurt

Frankfurt er nok bedst kendt som Tysklands finanscentrum, men er også rig på både kulturelle og historiske seværdigheder. Torvet Römerberg rummer både byens rådhus, katedral og det historiske museum. Det er også her, du kan gå på opdagelse i byens største julemarked fra slutningen af november. Frankfurt er også en meget grøn by med masser af smukke haver og parker, du kan fx besøge de Kinesiske Haver eller den kæmpe Palmengarten midt i Frankfurt, der er fuld af eksotiske planter. Hvis du vil have et bedre overblik, får du den bedste udsigt fra Main Tower.

Læs mere i vores Rejseguide til Frankfurt.

Steder at bo

Find hotel i Frankfurt.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.