Kort

Billige fly fra København til Dubai

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Dubai
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation København Kastrup til Dubai

Laveste returpris sidste måned

kr. 1.628

Direkte flyselskaber

4

Fly pr. uge

10

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 4824 kilometer

6 t 20 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Emirates

Dubai og Dubai Creek SPB

2 lufthavne

Ofte stillede spørgsmål

Der er 2 lufthavne i Dubai: Dubai og Dubai Creek SPB.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra København Kastrup til Dubai er kr. 1.628. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
6 t 20 min. er den gennemsnitlige flytid fra København Kastrup til Dubai.
Der er 4 flyselskaber, der flyver direkte fra København Kastrup til Dubai.
Der er 10 fly om ugen, som flyver fra København Kastrup til Dubai pr. oktober.

Oplysningerne er korrekte per april 2017

Flyselskaber, der flyver fra København til Dubai

Der er hver dag mulighed for at flyve direkte fra København til Dubai med Emirates, mens Norwegian også af og til tilbyder direkte rejser. Som det ofte er tilfældet med interkontinentale flyrejser er det dog værd at bemærke, at den billigste rute fra København til Dubai faktisk som oftest sker med et enkelt skift. Det forlænger dog flytiden fra cirka 6,5 timer til minimum 8 timer og 15 minutter.

Afgangsterminalen

Emirates og Norwegian flyver begge fra København Lufthavns Terminal 2. Her er der masser af muligheder for at få tanket op, uanset om det drejser sig om mad og drikke før, under eller efter flyturen, tøj, elektronik, solcreme eller andet. Der er også gratis wifi til alle, der har behov for det.

Ankomstterminalen og transport til Dubai

Dubai Lufthavn ligger i den nordlige ende af storbyen og den mest populære af De Forenede Arabiske Emirater af samme navn. Transport til og fra lufthavnen er ganske simpel med Dubai Metro fra terminalerne 1 og 3, flere busruter, taxaer 24 timer i døgnet samt mulighed for at leje bil. Rejsetider og pris varierer meget afhængig af, hvor i Dubai du skal hen. Ofte er den hurtigste transportmetode at tage metroen til det stop, der er nærmest endedestinationen og så skifte til enten bus eller taxa. Både i lufthavnen og på metroen er der i øvrigt gratis wifi.

Praktiske oplysninger om Dubai

Dubai er både navnet på emiratet og på den enorme by, der strækker sig over størstedelen af emiratet. Derfor er det ekstra vigtigt at have styr på hotel, transport med videre før afrejse.

Dubai regnes for at være en luksusdestination, og det er på mange måder sandt: Masser af 5-klasses hoteller med avancerede swimmingpools og meget mere. Men Dubai er også et sted, hvor priserne regnes for at være relativt rimelige sammenlignet med, hvad man reelt betaler for. Det udmønter sig blandt andet i mulighed for at spise billigt – under 60 kroner på billige restauranter og under 50 kroner på fastfood-kæder – og i et billigt offentligt transportnetværk med priser på enkeltbilletter fra 5 dirham (under 10 kroner). Alle drikkevarer er enormt billige med undtagelse af alkohol, hvor eksempelvis en halv liter fadøl snildt koster over 75 kroner.

Attraktioner og oplevelser i Dubai

Dubai siges at være den by, der har rekorden for flest rekorder i verden. Mange af dem tiltrækker turister. Det gælder blandt meget andet verdens største shoppingcenter Dubai Mall, verdens højeste bygning Burj Khalifa og verdens højeste hotel JW Marriott Marquis Hotel. Selv blandt de mere alternative turistoplevelser er der verdensrekorder: Kunne du eksempelvis tænke dig at tage på verdens første indendørs bjergresort, Ski Dubai, som også er indehaver af verdens største snepark på over 3000 m2? Eller tag et smut ud af byen, væk fra rekorder, og besøg de naturskønne og lidt køligere omgivelser i bjergkæden ved Hatta.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.