Kort

Fly København Kastrup - Düsseldorf

Flyinformation København Kastrup til Düsseldorf

Laveste returpris sidste måned

kr. 167

Direkte flyselskaber

4

Fly pr. uge

53

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 618 kilometer

1 t 15 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SAS

Düsseldorf International og Weeze

2 lufthavne

Oplysningerne er korrekte per juni 2017

Flyselskaber, der flyver fra København til Düsseldorf

Düsseldorf er næppe i de flestes tanker, når man tænker billige rejser, men eftersom både Air Berlin og SAS flyver direkte, er der mange muligheder for billige flybilletter! Med op til ikke færre end otte daglige afgange, er der mange tider at vælge mellem.

Afgangsterminalen

Air Berlin og SAS flyver fra henholdsvis Terminal 2 og Terminal 3 i Københavns Lufthavn i Kastrup. Uanset hvilken terminal, du flyver fra, får du adgang til masser af restauranter, caféer, barer og butikker, og der er gratis wifi (CPH Airport WiFi) i hele lufthavnen.

Ankomstterminalen og transport til centrum

Dagligt stopper over 350 tog (S-Bahn og Intercity Express (ICE)) ved Düsseldorf Lufthavns banegård. Lufthavnens SkyTrain kører fra terminalen til banegården, og herfra kører togene til Düsseldorfs hovedbanegård. Den samlede tur tager 18-20 minutter og koster fra €2,60 (knap 20 kroner).

Düsseldorf Lufthavn er også den nærmeste lufthavn for flere af de omkringliggende byer i Ruhr-distriktet, og mange af dem kan nås med direkte togforbindelse, inklusive Duisburg (20-23 minutter) og Essen (35 minutter).

Taxa til Düsseldorf centrum koster cirka 215 kroner, og køreturen tager et kvarters tid.

Praktiske oplysninger om Düsseldorf

Düsseldorf kan ikke helt konkurrere med Berlins lave priser, men er dog stadig noget billigere end København. I Düsseldorf betaler du for eksempel kun cirka 175 kroner på restauranter, hvor du i København skulle betale 300 kroner, og alle drikkevarer er billigere.

Vejret i Düsseldorf matcher i høj grad det danske, dog er der noget sjældnere frostgrader i den tyske by.

Attraktioner og oplevelser i Düsseldorf

Düsseldorfs gamle by (Altstadt) er berømt efter at den blev sønderbombet under anden verdenskrig og senere genopbygget efter de historiske tegninger. Altstadt er også hjem for masser af god stemning med blandt andet ”verdens længste bar”, en perlerække af over 300 barer, bryggerier og caféer.

Rheinturm er Düsseldorfs højeste bygning og en populær attraktion at se hele byen fra. Vidste du også, at det 218 meter høje tårn har verdens største digitale ur?

Eller hvad med en 25 minutters bustur nord for centrum ganske tæt på lufthavnen til Kaiserswerth? Her finder du noget af Düsseldorfs ældste historiske levn i form af ruinerne af den legendariske kejser Frederik Barbarossas borg og Diakonisseinstituttet, hvor den reformerende sygeplejerske Florence Nightingale arbejdede. Hvis man har lidt mere tid og penge, kan man erstatte busturen til Kaiserswerth med en romantisk bådtur op langs Rhinen.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.