Kort

Fly København Kastrup - Køln

Flyinformation København Kastrup til Køln

Laveste returpris sidste måned

kr. 193

Direkte flyselskab

1

Fly pr. uge

4

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 641 kilometer

1 t 30 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Ryanair

Køln

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per marts 2018

Flyselskaber, der flyver fra København til Køln

Ryanair åbnede i 2015 en direkte rute fra København til Køln. Den er i dag åben hver mandag, onsdag, fredag, lørdag og søndag eftermiddag. Hvis du skal af sted tidligere på dagen eller tirsdag/torsdag, er det også muligt at flyve København – Køln med Lufthansa via Frankfurt på ned til 3,5 timer.

Afgangsterminalen

Ryanair flyver fra lavpristerminalen CPH Go i København Kastrup Lufthavn. Det er en no-frills-terminal uden butikker, mens lufthavnens gratis wifi dog er tilgængeligt. Desuden er CPH Go kun cirka ti minutters gang fra Terminal 3’s mange butikker og spisesteder.

Ankomstterminalen og transport til Køln og Bonn

København – Køln fly lander faktisk næsten lige så tæt på den gamle vesttyske hovedstad Bonn som på Köln. Köln er cirka 15 kilometer mod nordvest, mens der er 25 kilometer til Bonn mod syd. Der kører flere forskellige S-tog fra lufthavnen til forskellige stationer i Køln. Den letteste vej til hovedbanegården er med S13 eller S19. Det koster €2,80 (21 kroner) og tager cirka et kvarter. Skal du til Bonn, kan du tage ekspresbus SB60. Den kører til hovedbanegården på godt en halv time og koster €7,80 (58 kroner). Du kan også vælge at leje bil i Køln Lufthavn og selv køre til Køln, Bonn eller andre destinationer i omegnen.

Praktiske oplysninger om at flyve fra København til Køln

Kravene for medbragte dokumenter for rejsende fra København til Køln er de samme som til andre tyske byer: Boardingkort og gyldigt pas for hele opholdets varighed.

Praktiske oplysninger om Køln og Bonn

Køln og Bonn ligger ikke langt fra hinanden, og det gør priserne i de to byer heller ikke. Til gengæld er de et godt stykke lavere end i København. Blandt andet er det muligt at spise på restaurant for ned til 75 kroner og bestille en fadøl for under 25 kroner.

Temperaturerne i Køln/Bonn og København er cirka de samme hele året, men der falder næsten 200 millimeter regn mere om året i Køln end i København, så husk paraply.

Det er desuden muligt at bade i Køln om sommeren. Rhinen kan være farlig, men eksempelvis Fühlinger See nord for centrum er populær for familiebadning.

Hotel i Køln og Bonn

Søg efter hotel i Køln og sammenlign priser.

Søg efter hotel i Bonn og sammenlign priser.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.