Kort

Fly København Kastrup - Cairo

Flyinformation København Kastrup til Cairo

Laveste returpris sidste måned

kr. 1.545

Direkte flyselskab

1

Fly pr. uge

4

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 3199 kilometer

4 t 20 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

EgyptAir

Cairo

1 lufthavn

Opdateret april 2018

Flyselskaber som flyver fra København til Kairo

Du kan flyve direkte fra København til Kairo hele året på cirka 4,5 timer. Egypt Air er i øjeblikket det eneste selskab, som flyver på ruten med en daglig afgang fredag, lørdag, søndag og mandag.

Alternativt kan du eksempelvis flyve med Lufthansa til Kairo via München eller med Turkish Airlines via Istanbul. Begge ruter tager 6-7 timer.

Afgang fra København

Der er gode transportforbindelser til Københavns Lufthavn, uanset om du kører selv eller tager det offentlige. Du kan blandt andet tage bus 5C og toget til lufthavnen fra Hovedbanegården. Metroen stopper ligesom togene i Terminal 3, som også er den terminal Egypt Air og Lufthansa benytter. Turkish Airlines flyver fra Terminal 2, som ligger i 5-10 minutters gåafstand fra T3.

Inden afrejse fra København til Kairo kan du vælge mellem et bredt sortiment af mad- og drikkevarer eller shoppe i over hundrede butikker. Det største udvalg af både spisesteder og butikker ligger efter sikkerhedskontrollen. Der er gratis, tidsubegrænset wi-fi i hele lufthavnen og lounges i begge terminaler, hvor du kan få arbejdsro eller blot slappe af i behagelige omgivelser.

Ankomst i Kairo

Lufthavnen ligger cirka 15 km nordøst for byens centrum og består af tre terminaler, dog er Terminal 2 pt. lukket. Fly fra København lander i Terminal 3. Hver halve time kører der gratis busser mellem Terminal 1 og 3 og til busstationen. Der er flere spisesteder og butikker samt mulighed for at veksle penge og benytte wi-fi i begge terminaler.

Til den videre transport er der forskellige busser at vælge mellem. Cairo Airport Shuttle kører hver halve time fra begge terminaler. Fra busstationen ved parkeringspladsen foran Terminal 1 kan du tage rutebusser til centrum eller ud i landet. Du kan møde tre slags taxier i lufthavnen, de sorthvide er gamle uden taximeter, de hvide har taximeter, mens de gule har både taximeter og aircondition. En tur til centrum bør ikke koste mere end cirka 30 DKK. Du kan selvfølgelig også leje en bil i lufthavnen.

Generel information om at flyve fra København til Kairo

Du skal have visum for at tage til Egypten, som kan udstedes i lufthavnen, dog skal dit pas være gyldigt mindst seks måneder udover dit ophold. Københavns Lufthavn anbefaler, at rejsende møder op mindst 90 minutter før den planlagte afgang. Lufthavnen tilbyder desuden CPH Express, der får dig hurtigere gennem sikkerhedskontrollen.

Hvad kan du forvente i Kairo

Kairo er tidsmæssigt en time foran København. Sommeren er knastør i Kairo, men det er det meste af året sådan set. Varmen topper i juli og august, hvor temperaturen ofte når op på 35-40 grader. Januar er den koldeste måned med knap 20 grader om dagen.

Det er billigt at leve godt i Kairo, hvor de betaler med egyptiske pund (EGP). En treretters middag for to på en god restaurant koster kun omkring 100 DKK, mens en kop kaffe går til knap 10 DKK. Du bliver ikke fattig af at køre byen tynd med metro eller busser, hvor billetter koster mindre end 1 krone. Taxikørsel er også utroligt billigt med et startgebyr under 2 DKK og en kilometertakst til under 1 krone.

LÆS OGSÅ: Top 10 spændende destinationer i Mellemøsten

Hoteller i Kairo

Mangler du et sted at sove i Egyptens hovedstad? På hoteller i Kairo kan du blandt andet sammenligne priser, beliggenhed og faciliteter, inden du bestiller dit foretrukne sted.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.