Kort

Billige fly fra København til Budapest

Flyinformation København Kastrup til Budapest

Laveste returpris sidste måned

kr. 190

Direkte flyselskaber

3

Fly pr. uge

11

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 1017 kilometer

1 t 45 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Norwegian Air International

Budapest

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per januar 2018

Flyselskaber, der flyver fra København til Budapest

Fem dage om ugen er der to direkte fly fra København til Budapest. Norwegian og Ryanair flyver København – Budapest hver mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag. Onsdag og lørdag kan du flyve fra København til Budapest på ned til 3,5 timer med eksempelvis Lufthansa via Frankfurt eller Austrian Airlines via Wien.

Afgangsterminalen

Norwegian flyver fra Terminal 2, mens rejsende med Ryanair skal gennem lavpristerminalen CPH Go. Terminal 2 har et bredt udvalg af butikker at shoppe og kigge i, masser af restauranter og caféer. Lavpristerminalen handler om effektivitet og har derfor ikke tilsvarende muligheder. Til gengæld går vejen efter security via butikker og restauranter i terminalen, så shoppe- eller spiselystne rejsende behøver blot afse lidt ekstra tid for at nå det hele. Det gratis wifi dækker hele afgangslufthavnen.

Ankomstterminalen og transport til Budapest

Direkte fly fra København til Budapest lander alle i Terminal 2B. Herfra er der to offentlige busser. Bus 100E kører hele vejen til centrum på 40-45 minutter med sidste stop ved Ferenc Deák plads. Bus 200E kører til F til centrum. Bus 200E kører til Ferihegy togstation, hvorfra man kan tage toget til Nyugati station i centrum. Hvis man vil leje bil i Budapest Lufthavn og køre til centrum selv, tager turen cirka en halv time.

Praktiske oplysninger om at flyve fra København til Budapest

Hvis du har flybillet fra København til Budapest, skal du huske at medbringe pas.

Praktiske oplysninger om Budapest

Selvom vejret er dejligt i Ungarn om sommeren, er det måske mest interessant at tage fra København til Budapest i andre måneder end juli og august. Mange butikker lukker nemlig, da folk tager til Balaton-søen. Dog er det om sommeren, at ”Europas bedste musikfestival”, Sziget Festival, finder sted hvert år. Vinteren i Budapest kan blive kold, men til gengæld også eventyrligt smuk, når sneen falder på nogle af de gamle bygninger og broer.

Den samlede pris for flybillet, hotel, mad og oplevelser gør Budapest til en af verdens billigste rejsedestinationer fra Danmark. Eksempelvis kan et måltid mad købes for under 40 kroner og en tur med offentlig transport for under 10 kroner.

Læs mere om Budapest

De 10 bedste ting i Budapest

Hotel i Budapest

Søg efter hotel i Budapest og sammenlign priser.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.