Kort

Fly København Kastrup - Basel Mulhouse Freiburg

Flyinformation København Kastrup til Basel Mulhouse Freiburg

Laveste returpris sidste måned

kr. 367

Direkte flyselskab

1

Fly pr. uge

5

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 959 kilometer

1 t 45 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Sun-Air

Mulhouse og Basel Mulhouse Freiburg

2 lufthavne

Oplysningerne er korrekte per december 2017

Flyselskaber, der flyver fra København til Basel

Der er året rundt direkte fly fra København til Basel fire gange om ugen med easyJet mandag, torsdag, fredag og søndag. Men også ugens andre dage kan man finde billige fly til Basel. Air France, Lufthansa og KLM har alle ruter med omstigning, som tager under fire timer.

Afgangsterminalen

Flyver du med easyJet, skal du gennem København Lufthavns lavpristerminal CPH Go. Her er ingen butikker, men til gengæld tager det maksimalt en halv time at sluse passagerer igennem og få dem boardet. Bliver du fanget i nogle minutters ventetid, kan du logge på lufthavnens gratis trådløse internet. Desuden går vejen til CPH Go forbi de mange butikker og spisesteder i Terminal 3. De øvrige flyselskaber flyver fra Terminal 2 eller 3 med masser af butikker og spisesteder.

Ankomstterminalen og transport til centrum og andre destinationer

Basel Lufthavn går under det fulde navn EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg og ligger faktisk slet ikke i Schweiz, men i den franske kommune Sant-Louis klods op af grænsen til ikke bare Schweiz, men også Tyskland. Ikke overraskende er der derfor offentlig transport til alle tre byer, som lufthavnen er opkaldt efter.

Til Basel kan du tage bus 50, som kører til centrum på omkring 20 minutter for 4,70 schweizerfranc (35 kroner). Lufthavnsbussen Flixbus til Freiburg tager 55 minutter og koster €19,90 (knap 150 kroner). Vil du til Mulhouse kan du tage Distribus 11 til Sant-Louis (10 minutter, €2,50/knap 19 kroner) og tage toget resten af vejen (cirka 20 minutter, priser fra €5,60/cirka 42 kroner). Der er desuden transportmuligheder til flere andre destinationer i alle tre lande.

Praktiske oplysninger om Basel

Basel er en vanskelig by at besøge billigt. Hvis du har planer om at opleve meget inden for et kort tidsrum kan du overveje at købe et BaselCard, som giver rabat på en lang række attraktioner og desuden offentlig transport i byen.

Det er især overnatning og mad, der er dyrt i Basel, så hvis budget har højeste prioritet, kan man overveje at finde hotel i en af de nærliggende grænsebyer og tage bus, tog eller bil til og fra Basel.

Attraktioner og oplevelser i Basel

Basel har flere forskellige kunstsamlinger i absolut verdensklasse. Den største kunstsamling overhovedet i Schweiz findes på Kunstmuseum Basel, mens blandt andet også Fondation Beyeler og Antikenmuseum Basel har forrygende samlinger.

Basel har blandt andet også mange historiske attraktioner, ikke mindst i det smukke gamle middelaldercentrum.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.