Kort

Fly fra København til Bruxelles

Flyinformation København Kastrup til Bruxelles

Laveste returpris sidste måned

kr. 218

Direkte flyselskaber

7

Fly pr. uge

58

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 771 kilometer

1 t 25 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Brussels Airlines

Bruxelles International og Bruxelles S. Charleroi

2 lufthavne

Flyrute: København til Bruxelles

Opdateret maj 2017

Flyselskaber på ruten

Du kan flyve direkte fra København til begge af Bruxelles internationale lufthavne flere gange dagligt hele ugen. Ryanair flyver direkte til den sydlige lufthavn Bruxelles Sud Charleroi Lufthavn, mens både Brussels Airlines og SAS flyver til den mere centrale Bruxelles Lufthavn. SAS flyver på ruten op til fem gange dagligt, Brussels Airlines har op til fire daglige afgange, og Ryanair flyver op til to gange dagligt, så der er masser af afgange at vælge mellem.

Brug Skyscanners søgefunktion til at finde den billigste flybillet fra København til Bruxelles på det tidspunkt, der passer dig bedst.

Afgangsterminal

Der er gratis, tidsubegrænset wi-fi i hele Københavns Lufthavn, der består af to terminaler, henholdsvis Terminal 2 hvor Brussels Airlines og Ryanair flyver fra og Terminal 3, som SAS benytter. Hvis du er sulten eller tørstig, finder du det største udvalg efter sikkerhedskontrollen. Her kan du vælge mellem alt fra morgenmad til gourmetmad, sandwich, store bøffer og sushi. Hvis du er i et mere festligt humør, er der også flere barer og caféer. De mere end hundrede butikker sælger alt fra tøj til elektronik og toldfri varer som parfume, slik og tobak.

Få arbejdsro eller slap af i behagelige omgivelser i en af lufthavnens otte lounges. Her får du adgang til diverse forfriskninger og snacks, forskelligt læsestof, mødelokaler med mere. Passagerer på business har ofte gratis adgang, mens andre rejsende kan købe adgang på stedet. I Terminal 2 ligger CPH Lounge, der er åben for alle for 169 kroner og Aviator Lounge for 140 kroner.

Det anbefales, at rejsende møder to timer før og mindst halvanden time før den planlagte afgang, hvis du har bagage til check-in. Du kan desuden bruge CPH Express, hvis du vil hurtigt adgang gennem sikkerhedskontrollen.

Ankomstterminal

Bruxelles Lufthavn ligger under 15 km nordøst for centrum og er en stor terminalbygning i flere etager, hvor der er gratis, tidsubegrænset wi-fi. De fleste butikker og spisesteder ligger efter sikkerhedskontrollen i afgangsområdet, men det er muligt at købe både drikkevarer og mad i hele lufthavnen. Til den videre transport kan du benytte tog, busser eller taxi. Lufthavnens togstation ligger i kælderetagen, hvor du kan tage toget på 17 minutter til centrum hvert 10. minut fra tidlig morgen til midnat. Uden for terminalen stopper flere busser. Airport Line nr. 12 kører i hverdage som ekspresbus til centrum på 30 minutter, mens den i weekenden kører som nr. 21 med flere stop undervejs. Foran terminalen kan du også altid praje en taxi, som koster cirka 340 kroner til centrum. Hvis du vil leje en bil fra lufthavnen, ligger der flere biludlejningsfirmaer i ankomstområdet.

Bruxelles Sud Charleroi Lufthavn ligger cirka 65 km syd for centrum og benyttes især af lavprisflyselskaber. Der er to terminaler, der ligger side om side, der begge tilbyder gratis, tidsubegrænset wi-fi, men de fleste butikker og spisesteder ligger i Terminal 1. Der er dog også mulighed for at købe mad og drikke samt toldfri varer i Terminal 2. Busser er den mest benyttede transportmulighed, som kører uden stop til Bruxelles Midi togstation på cirka 45 minutter en gang i timen. Du kan også tage Airport Express bus 4 til Charleroi Sud togstation på 18 minutter og fange et tog til Bruxelles, som tager omtrent en time. En taxi til Bruxelles koster cirka 670 kroner, og hvis I er flere til at dele regningen, kan det godt være både den nemmeste og billigste løsning.

Bruxelles

Der er ingen tidsforskel mellem Belgien og Danmark. Vejret og årstiderne minder meget om hinanden i København og Bruxelles, det regner dog noget mere i Bruxelles, så en paraply i bagagen er en god idé. Valutaen er Euro, og mange ting er væsentligt billigere i den belgiske hovedstad end i den danske. På restaurantbesøg sparer du i gennemsnit cirka 20 procent, mens forskellen er endnu større, hvis du vil smage på de berømte belgiske øl eller andre importerede drikkevarer. Men hvis du selv handler ind, sparer du mindre end 5 procent. Det er også billigere at køre både med den offentlige trafik, der består af metro, sporvogne og busser samt taxi.

Attraktioner

Bruxelles er med sin placering og status som hovedsæde for EU en meget international hovedstad, der byder på mange interessante oplevelser. Gå på opdagelse i byens forskellige kvarterer som byder på masser af shopping, lækre restauranter og hyggelige barer, hvor du kan smage et hav af øl, besøg fx Delirium Café, der sælger 2000 forskellige slags øl. Byen rummer også både gamle arkitektoniske perler og moderne værker, flere spændende museer og et varieret kulturliv, så der er masser at lave i Bruxelles.

Få mere inspiration: 10 bedste ting at lave i Bruxelles

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.