Kort

Fly København Kastrup - Stockholm Bromma

Flyinformation København Kastrup til Stockholm Bromma

Laveste returpris sidste måned

kr. 1.839

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 523 kilometer

3 t 30 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Finnair

Stockholm Bromma

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per maj 2016

Fly fra København til Stockholm Bromma Lufthavn

De eneste direkte fly fra København til Stockholm går til henholdsvis Arlanda og Skavsta. Hvis du vil flyve fra København til Stockholm Bromma, er du derfor nødt til at flyve med mindst én mellemlanding. Det kan dog stadig gøres på helt ned under tre timer ved at flyve med SAS til Göteborg og videre herfra med enten BRA eller Finnair. Desuden flyver Finnair nogle dage selv hele vejen på under fire timer via Helsinki. I ny og næ er den hurtigste daglige flyvning dog på fire timer og 40 minutter. Et alternativ er at køre over Øresundsbroen, da der er direkte fly fra Malmø til Stockholm Bromma med både BRA og Finnair.

Afgangsterminalen

Danmarks største lufthavn har masser af butikker, restauranter og caféer, så der er masser af forskellige udbud for rejsende. Der er rigeligt med shopping på begge sider af security, mens der efter kontrollen især af spisesteder, caféer, gavebutikker og lignende. Med gratis trådløst internet kan du også vælge bare at slappe af ved gaten, mens du tjekker e-mails.

Ankomstterminalen og transport til centrum

Stockholm Bromma Lufthavn ligger cirka syv kilometer fra centrum, og er dermed den af Stockholms fire lufthavne, der er klart tættest på byen.

Med flybus lige uden for hovedindgangen kan du komme til Cityterminalen på cirka 20 minutter for 85 svenske kroner (knap 70 danske kroner). De eneste offentlige busser er 110, som kører til Alvik vest for centrum på cirka 22 minutter samt 152 kører via Solna til Liljeholmen på 37 minutter. En enkeltbillet til de offentlige busser koster 36 svenske kroner (29 danske). Billet til de offentlige busser skal dog købes i forvejen og kan blandt andet gøres via sms. Læs mere her.

Alle taxaselskaber i Bromma er officielle samarbejdspartnere med lufthavnen, men kan have forskellige prissystemer, så det er ikke påkrævet at springe i den første taxa i køen. En tur til centrum koster cirka 250 danske kroner.

Pas, papirer og andet praktisk

Der er ikke pastvang for rejser i Norden, men foto-ID skal medbringes. Det anbefales dog at medbringe, da nogle flyselskaber, hoteller med videre kræver pas for rejser/bestilling.

Værd at vide om Stockholm

Der er ikke voldsomt stor forskel på priserne i København og Stockholm, men den svenske hovedstad er en anelse billigere end den danske. Husk, at den svenske krone er mindre værd end den danske, så når noget koster ti kroner i svenske kroner er det cirka 8 danske.

Med kursværdien in mente er de stockholmske restauranter derfor normalt en anelse billigere – dog med alkohol som en undtagelse.

Vejret i Stockholm og København minder meget om hinanden om sommeren, mens vinteren er et par grader koldere i Stockholm med noget større chance for snefald.

Steder at bo

Find hotel i Stockholm.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.