Kort

Billige fly fra København til Bangkok

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Bangkok
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation København Kastrup til Bangkok

Laveste returpris sidste måned

kr. 1.132

Direkte flyselskaber

3

Fly pr. uge

9

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 8632 kilometer

10 t 5 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Thai Airways

Bangkok Suvarnabhumi og Bangkok Don Meung

2 lufthavne

Ofte stillede spørgsmål

Der er 2 lufthavne i Bangkok: Bangkok Suvarnabhumi og Bangkok Don Meung.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra København Kastrup til Bangkok er kr. 1.132. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
10 t 5 min. er den gennemsnitlige flytid fra København Kastrup til Bangkok.
Der er 3 flyselskaber, der flyver direkte fra København Kastrup til Bangkok.
Der er 9 fly om ugen, som flyver fra København Kastrup til Bangkok pr. oktober.

Oplysningerne er korrekte per april 2017

Flyselskaber, der flyver fra København til Bangkok

København – Bangkok er den eneste helårlige rute med direkte rejser til Thailand fra Danmark. Thai Airways flyver en enkelt gang om dagen (dog i alt ni flyafgange om ugen i juli-august) direkte fra København til Bangkok, mens Norwegian flyver direkte hver lørdag.

Afgangsterminalerne

Thai Airways flyver fra København Lufthavns Terminal 3, mens Norwegian flyver fra Terminal 2. Så hvis gratis wifi, et bredt udvalg af restauranter, en varm kop kaffe eller shopping før rejsen er et must – tja, så har du, hvad du skal bruge i begge terminaler!

Ankomstterminalen og transport til centrum

Alle direkte fly fra København til Bangkok lander i hovedlufthavnen Suvarnabhumi. De mest populære steder at bo på hotel i Bangkok ligger alle vest for lufthavnen i en klynge med Banglamphu-området omkring Khao San Road som det mest kendte. Den hurtigste rute med offentlig transport til disse områder er at tage lufthavnstoget ARL til endestationen Phaya Thai og herfra enten gå, tage bus eller taxa. Togturen koster 45 baht (under 10 kroner) og tager en halv times tid med samlet rejsetid til hoteller på normalt 45 minutter til en time. Taxa er normalt den hurtigste vej direkte til de mest populære hoteller, men kan dog nogle gange tage længere tid på grund af trafik. Det koster cirka 75 kroner.

Praktiske oplysninger om Bangkok

Priserne i Bangkok er i en helt anden verden end København. Jo, det er muligt at købe luksusoplevelser, hoteller og mad, men du kan også købe lækre street meats til 12-15 kroner, tage på halv-fin restaurant for under 100 kroner og nyde en kølig fadøl for 12 kroner. Og du kan køre næsten 15 kilometer i taxa i Bangkok til samme pris som en almindelig busbillet koster i København!

Med de penge, der kan spares, kan det varmt – eller måske snarere køligt – anbefales at bestille hotel med pool, for året rundt er temperaturer over 30 grader ikke usædvanligt, mens temperaturer under 20 grader er så sjældent, at det nærmest er værd at skrive hjem om.

Bangkok er fem timer foran Danmark (seks timer, når vi har vintertid), og husk, at Thailand ”kun” er visumfrit at besøge som turist i op til 30 dage ad gangen.

Attraktioner og oplevelser i Bangkok

Bangkok er et virvar af attraktioner af alle typer og afskygninger lige fra historiske templer som Wat Phra Kaew til et red light district, der kan få de fleste til at rødme. Eller tag på shopping i alt fra gigantiske storcentre som et af verdens største, CentralWorld, til finurlige markeder som Chatuchak Weekend Market – eventuelt med hjælp fra Skyscanners ultimative shoppingguide til Bangkok.

Vil du prøve en lidt anderledes form for afslapning og samtidig nyde godt af lidt kølig aircondition, kunne du måske prøve en af de mange VIP-oplevelser, som Bangkoks biografer tilbyder. De inkluderer typisk lænestol, puder og tæppe og nogle gange sågar et kvarters massage og egen butler!

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.