Kort

Fly fra København til Bilbao

Flyinformation København Kastrup til Bilbao

Laveste returpris sidste måned

kr. 679

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 1764 kilometer

4 t 20 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Lufthansa

Bilbao

1 lufthavn

Opdateret juni 2017

Flyselskaber på ruten

Der er ingen flyselskaber, som flyver direkte mellem København og Bilbao, men med en mellemlanding undervejs kan du alligevel flyve på ruten alle ugens dage.

Du kan fx flyve med Vueling eller Iberia via Barcelona eller easyJet via Paris. Med Skyscanners søgefunktion kan du både finde den billigste flybillet fra København til Bilbao eller den hurtigste forbindelse, så du kan vælge den billet, der er bedst for dig.

Afgangsterminal

Københavns Lufthavn har af to terminaler, henholdsvis Terminal 2 og Terminal 3. Der er gratis, tidsubegrænset wi-fi i hele lufthavnen. De fleste spisesteder ligger i afgangsområdet, hvor du kan vælge mellem alt fra morgenmad til gourmetmad, sandwich, store bøffer og sushi. Hvis du er i det festlige hjørne, serverer adskillige barer og caféer øl og andre drikkevarer. Med over hundrede butikker som sælger alt fra tøj til elektronik og toldfri varer som parfume og tobak, er der masser at bruge penge på.

Der er otte lounges i lufthavnen, hvor du kan få arbejdsro eller blot slappe af i behagelige omgivelser. Du får blandt andet adgang til diverse forfriskninger og snacks, forskelligt læsestof, mødelokaler med mere. Passagerer på business har ofte gratis adgang, mens andre rejsende kan købe adgang på stedet.

Lufthavnen anbefaler, at rejsende med bagage til check-in møder op mindst halvanden time før den planlagte afgang. Lufthavnen tilbyder også CPH Express, der får dig hurtigt gennem sikkerhedskontrollen.

Ankomstterminal

Bilbao Lufthavn ligger cirka 12 km nordøst for centrum og består af en terminal, som har gratis, tidsubegrænset wi-fi. Der er spisesteder og butikker i både ankomst- og afgangsområdet, men det største udvalg ligger i afgangsområdet.

Når du skal til og fra lufthavnen, kan du tage bussen, praje en taxi eller leje en bil. Tre busser servicerer lufthavnen, hvor rute A3247 kører til centrum hvert 20. minut indtil midnat. Biludlejningsfirmaerne er samlet i ankomstområdet, og der holder taxier udenfor. Hvis du vil leje en bil, kan du bruge Skyscanner til at finde din foretrukne model eller den billigste bil.

Fakta om Bilbao

Tidsmæssigt er der ingen forskel mellem Spanien og Danmark, det er der til gengæld på vejret. Bilbao får meget mere regn end Danmark generelt, og det regner året rundt, men mest i vinterhalvåret. Om vinteren ligger temperaturen typisk omkring 10 grader, så sne er sjælden. Sommeren byder typisk på 20-25 grader. Som i resten af Spanien betaler man med euro, og det meste er væsentligt billigere i Baskerlandet end i København. Går du fx ud og spiser, sparer du i gennemsnit omkring 55 procent, mens forbrugsvarer er omtrent 30 procent billigere. Den offentlige transport fragter dig rundt til under halv pris, mens der ikke er den store forskel på taxiernes kilometerpris, dog er startgebyret cirka 30 procent lavere. Det kan være svært at navigere rundt i byens ensrettede og bakkede veje, så for turister er busserne ofte bedste løsning. Du kan med fordel købe et rabatkort.

Attraktioner i Bilbao

Bilbao er den største by i Baskerlandet og er især kendt for sin moderne arkitektur som Guggenheimmuseet, men har dog også mange gamle flotte bygningsværker i gotisk stil. Udsøgt gastronomi og en levende kultur er også grunden til, at mange besøger Bilbao. Omgivet af en smuk natur er byen også ideel til mange udendørsoplevelser. Byens største attraktion og vartegn er Guggenheim Museum. Kunst- og arkitekturinteresserede gæster rejser til Bilbao fra hele verden alene for at opleve dette museum. 17 kunstneriske broer forbinder byen over floden Nervión. En af de flotteste er Zubizuri-broen, mens Vizcaya-broen er på UNESCOs verdensarvsliste. Hvis du er til madmarkeder, skal du besøge Mercado de la Ribera, som er et af Europas største overdækkede markeder fra 1929. Se også Bilbao katedralen fra det 14. århundrede, der er et gotisk pragteksemplar. Er du nysgerrig på tyrefægtning, men ikke har lyst til at overvære det live, kan du i stedet besøge Museet for tyrefægtning og få et indblik i den gamle tradition.

Læs også: 10 bedste steder i Spanien

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.