Kort

Fly København Kastrup - Birmingham

Flyinformation København Kastrup til Birmingham

Laveste returpris sidste måned

kr. 775

Direkte flyselskaber

3

Fly pr. uge

13

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 1001 kilometer

1 t 55 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SAS

Birmingham

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per december 2017

Flyselskaber, der flyver fra København til Birmingham

SAS flyver direkte fra København til Birmingham sidst på eftermiddagen hver søndag – fredag og desuden også om morgenen i hverdagene. Den hurtigste rute om lørdagen er med KLM via Amsterdam.

Afgangsterminalen

SAS har hun i København Kastrup Lufthavn Terminal 3, mens KLM flyver fra Terminal 2. De to terminaler er begge under samme tag og byder begge på rig mulighed for at shoppe i de mange butikker, købe mad eller en kop kaffe eller sætte sig ved gaten og surfe på det gratis wifi.

Ankomstterminalen og transport til Birmingham og andre destinationer

Den offentlige transport fra Birmingham Lufthavn til Birmingham centrum er så god, at det er hurtigere end at tage taxa eller køre selv. Toget tager nemlig kun 10-15 minutter til Birmingham New Street Station. Billetter koster fra £2,90 (under 25 kroner). Der er også tog- og/eller busforbindelse fra lufthavnen til andre populære destinationer som Leamington Spa og Coventry. Du kan også leje bil i Birmingham Lufthavn. Køreturen til Birmingham centrum tager cirka 20 minutter, men det er hurtigere at køre selv end tage offentlig transport til eksempelvis Stratford-upon-Avon. Det tager 35-50 minutter at køre.

Praktiske oplysninger om Birmingham

Når det kommer til britiske storbyer er Birmingham faktisk en af de billigste at besøge. Man kan spise på restaurant eller pub for ned til 100 kroner og fadøl koster cirka 30 kroner. Begge er 20-25 procent billigere end eksempelvis London. Og mens London er shoppingdestination nummer et i Storbritannien, så er Birmingham så småt også ved at få ry for at være et shoppingparadis – vel at mærke med billigere gennemsnitspriser end storebror.

Attraktioner og oplevelser i Birmingham

Udover de mange og varierede shoppingmuligheder (du kan se/downloade/printe et shoppingkort over Birmingham her) har Birmingham også mange andre kulturelle oplevelser at byde på. Et årelangt ry som tung industriby er efterhånden blevet pyntet på med en stribe fremragende kunstmuseer.

Også sport er vigtig i Birmingham og omegn, hvor traditionsrige fodboldklubber som Aston Villa, Birmingham City, West Bromwich Albion og Wolverhampton holder til.

Der er også historiske, men endnu yderst aktive finkulturelle oplevelser i oplandet i blandt andet Shakespeares hjemby, Stratford-upon-Avon, hvor The Royal Shakespeare Company holder til og opfører teater i The Royal Shakespeare Theatre, mens du i Leamington Spa kan nyde moderne udgaver af over 200 år gamle spatraditioner.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.