Kort

Fly København Kastrup - Bergen

Flyinformation København Kastrup til Bergen

Laveste returpris sidste måned

kr. 577

Direkte flyselskaber

5

Fly pr. uge

40

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 680 kilometer

1 t 20 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SAS

Bergen

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per juni 2017

Flyselskaber, der flyver fra København til Bergen

SAS og Norwegian er de to travleste flyselskaber i Københavns Lufthavn. Og begge har – som de eneste direkte fly fra København til Bergen. Norwegian flyver til Bergen hver aften, mens SAS har flere om dagen.

Afgangsterminalen

Flyver du med Norwegian, skal du af sted fra Terminal 2, og flyver du med SAS skal du af sted fra Terminal 3. De har begge omkring et dusin caféer og restauranter at spise og drikke, over 30 forskellige butikker og gratis wifi.

Ankomstterminalen og transport til centrum

Bergen Lufthavn ligger cirka 17 kilometer sydvest for centrum. Den nyeste transportform til centrum er med letbanen Bybanen, som kører til Byparken på tre kvarter. En almindelig enkeltbillet koster 37 norske kroner (29 danske) i automat og 60 norske kroner (47 danske) ombord. Du kan stadig køre med Flybussen, som kun tager cirka 20 minutter. Dog er priserne noget højere til 100 norske kroner (78 danske). Bergen Lufthavn er ikke kun hovedlufthavn for Bergen by, men også for berømte skidestinationer, så afhængig af dine planer, kan det være mest belejligt at leje bil i Bergen Lufthavn.

Praktiske oplysninger om Bergen

Norge er kendt som en dyr destination, men faktisk er Bergen et hak billigere end eksempelvis Oslo. Madvarer på restauranter, og mens en fadøl snildt kan koste over 60 kroner, koster en cappuccino sædvanligvis mindre end 30 kroner. Også shoppingpriser er nogenlunde på niveau med de danske, så hvis du gerne vil købe noget med hjem fra Bergens mange shoppingcentre, behøver det ikke blive dyrere end derhjemme.

I Danmark er cirka halvdelen af årets dage nedbørsdage. I Bergen er det 2/3, og den årlige nedbørsmængde er over fire gange så stor. Så tag endelig paraply med! Skisæsonen i bjergene omkring Bergen er lang og går helt fra november til maj.

Attraktioner og oplevelser i Bergen

Bergen har et enormt lille centrum med hovedattraktioner som de hanseatiske forretningsbygninger på Bryggen, Fisketorvet og kabelbanen Fløibanen inden for et par kilometer fra hinanden.

Foruden fantastiske skibjerge er Bergen også et fantastisk startpunkt for besøg langs nogle af Norges smukkeste fjorde som Hardangerfjorden og Sognefjorden.

Der er også mange bademuligheder. Hvis badevandet på de ellers dejlige strande er en tand for koldt, er der i Bergen også to forskellige vandland.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.