Kort

Fly København Kastrup - Belgrade Nikola Tesla

Flyinformation København Kastrup til Belgrade Nikola Tesla

Laveste returpris sidste måned

kr. 886

Direkte flyselskaber

2

Fly pr. uge

4

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 1317 kilometer

2 t 0 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Air Serbia

Belgrade Nikola Tesla

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per december 2017

Flyselskaber, der flyver fra København til Beograd

Der er direkte fly fra København til Beograd med Air Serbia fire gange om ugen onsdag, fredag, lørdag og søndag. Ugens øvrige dage kan både Lufthansa (via München) og Austrian Airways (via Wien) klare turen på ned til 3 timer, 50 minutter, mens der ofte er billigere fly fra København Beograd med LOT via Warszawa på 5 timer, 20 minutter eller KLM via Amsterdam på 5 timer, 5 minutter.

Afgangsterminalen

Du kan flyve fra København til Beograd fra både Terminal 2 og Terminal 3 afhængig af flyselskab. De direkte fly fra København til Beograd med Air Serbia afgår fra Terminal 2 sammen med Austrian Airways, LOT og KLM, mens Lufthansa flyver fra Terminal 3. I begge terminaler finder du dog en mængde, variation og kvalitet af butikker og spisesteder, som er et shoppingcenter værdigt. Du kan desuden nyde godt af gratis wifi.

Ankomstterminalen og transport til centrum

Der er 18 kilometer fra Beograd Nikola Tesla Lufthavn til centrum, som med bus nummer 72 kan tilbagelægges på 30-40 minutter. Endestation er Zeleni venac plads, og en billet koster 89 serbiske dinar (5,50 kroner), hvis man køber den i billetkiosk inden ombordstigning. I bussen er prisen 150 dinar (9,50 kroner). Minibus koster 300 dinar (19 kroner) og kører til Slavija plads på 30 minutter.

Praktiske oplysninger om Beograd

Beograd er en af Europas absolut billigste hovedstæder. Restaurantpriserne er lavest på fastfoodkæderne, hvor en menu koster omkring 32 kroner, mens nogle af de lokale restauranter har priser på ned til 40 kroner for et måltid. Specialbryg boomer i Serbien, og på restauranter og barer kan lokalbryggene købes for ned til 10 kroner.

Attraktioner og oplevelser i Beograd

De lave priser på restauranter og barer er sikkert én af grundene til, at Beograd har et livligt aften- og natteliv på spisesteder og natklubber. Også mange af attraktionerne er billige. Nogle af de mest berømte, Kalemegdan-fæstningen, Sankt Savakirken (en af verdens største ortodokse kirkebygninger) og flere slotte er endda gratis. En tur på Beograds fantastiske nationalhistoriske museum koster sølle 200 dinar (12,50 kroner).

En af de unikke oplevelser tæt på Beograd er en tur til nationalparken Fruska Gora, som ligger 90 kilometer mod nordvest. Her blev en lang række klostre bygget i sen-middelalderen, og hele 12 af dem står der endnu. Klostrene er dog blot et enkelt eksempel på historiske levn fra en nationalpark, der har haft menneskelig beboelse helt tilbage i den yngre stenalder.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.