Kort

Billige fly fra København til Barcelona

Flyinformation København Kastrup til Barcelona

Laveste returpris sidste måned

kr. 418

Direkte flyselskaber

3

Fly pr. uge

25

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 1767 kilometer

2 t 50 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Norwegian Air International

Barcelona

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per januar 2018

Flyselskaber, der flyver fra København til Barcelona

Hele året flyver både Norwegian og Vueling Airlines direkte fra København til Barcelona. Begge flyselskaber flyver København – Barcelona alle ugens dage, ofte et par gange om dagen. Om sommeren er der endnu flere fly, både fordi Norwegian og Vueling Airlines har ekstra daglige afgange, og fordi Primera Air har direkte ruter mandag, torsdag og søndag.

Afgangsterminalen

Norwegian, Vueling Airlines og Primera Air flyver alle fra Terminal 2 i København Kastrup Lufthavn. Terminalen har stort set alle de mest populære forretninger kendt fra Strøget samt en lang række restauranter og caféer. Hvis man helst bare vil vente med lidt surfing på internettet, kræves ingen køb for at logge på CPH Airport WiFi.

Ankomstterminalen og transport til Barcelona

Fly fra København til Barcelona lander i lufthavnen 12 kilometer fra centrum. Lufthavnsbussen Aerobús kører til central Placa de Catalunya på 35 minutter og koster €5,90 (44 kroner). En billet til metroen koster lidt mindre, €4,60 (34 kroner), men sidste stop er stadig seks kilometer fra det absolutte centrum (dog tæt på Camp Nou for de fodboldinteresserede), så yderligere skift er nødvendigt.

Lej bil i Barcelona Lufthavn, hvis du bogstavelig talt selv vil styre, hvordan du kommer til din endelige destination.

Praktiske oplysninger om at flyve fra København til Barcelona

Der skal medbringes gyldigt pas for at flyve fra København til Barcelona. Passet skal være gyldigt under hele opholdet.

Praktiske oplysninger om Barcelona

Man kan flyve fra København til Barcelona året rundt og altid opleve byens bedste attraktioner med restaurantbesøg, shopping og offentlig transport, som er markant billigere end i Danmark. Eksempelvis koster de berømte churros med en kop tyktflydende varm chokolade typisk kun omkring 30 kroner. Et helt måltid uden dessert og drikkevarer kan nydes for ned til 75 kroner på restauranter.

Badesæsonen i Barcelona løber fra slutningen af maj til slutningen af september, og mens det er for koldt for de fleste at bade om vinteren, er også de koldeste måneder milde. De gennemsnitlige dagstemperaturer i januar er omkring 15 grader.

Læs mere om Barcelona

Top 10 ting at opleve i Barcelona

Spansk mad: 10 traditionelle spanske retter du må prøve

Hotel i Barcelona

Søg efter hotel i Barcelona og sammenlign priser.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.