Kort

Fly København Kastrup - Antalya

Flyinformation København Kastrup til Antalya

Laveste returpris sidste måned

kr. 866

Direkte flyselskaber

2

Fly pr. uge

1

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 2490 kilometer

3 t 30 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SunExpress

Antalya

1 lufthavn

Opdateret januar 2018

Flyselskaber som flyver fra København til Antalya

Når du skal flyve fra København til Antalya, kan du i sommerhalvåret benytte tre forskellige flyselskaber med en rejsetid på under fire timer. SunExpress har flest afgange på ruten og flyver 2-4 gange ugentligt. Pegasus Airlines har 1-2 ugentlige afgange, mens Primera Air flyver om søndagen.

Om vinteren er det nødvendigt at mellemlande undervejs, du kan fx flyve med Turkish Airlines via Istanbul på 6-7 timer.

Afgang fra Københavns Lufthavn

Det er let at komme til Københavns Lufthavn med egen bil, bus, metro eller tog. Du kan fx tage Malmøtoget fra hovedbanegården til lufthavnen eller Metroen fra Nørreport, både tog og metro stopper i Terminal 3, hvorfra SunExpress flyver. Skal du derimod flyve med Pegasus fra København til Antalya, skal du gå til Terminal 2. Du kan købe diverse mad og drikkevarer i begge terminaler, men der er et langt større udvalg af både spisesteder og butikker efter sikkerhedskontrollen. Der er gratis, tidsubegrænset wi-fi i hele lufthavnen og adskillige lounges, hvor du kan få arbejdsro eller blot slappe af i behagelige omgivelser.

Ankomst i Antalya

Når du lander efter flyveturen fra København til Antalya, er der god mulighed for at få noget at spise og drikke uanset, hvilken terminal du lander i. Den Internationale Terminal 2 ligger cirka 2,5 km fra Indenrigsterminalen og International Terminal 1. Alle terminaler har wi-fi service mod betaling, butikker og gode spisesteder.

Lufthavnen ligger mindre end 15 km nordøst for centrum Bus nr. 600 kører hver halve time mellem terminalerne og fortsætter til Antalya busstation 5 km nord for centrum, herfra kører andre busser videre. Lufthavnen serviceres også af andre busser, som kører videre ud i regionen. Du kan også leje en bil eller spørge dit hotel, da mange arrangerer kørsel til og fra lufthavnen. Taxierne holder foran terminalerne, og en tur til centrum koster cirka 100 DKK.

Generel information om at flyve fra København til Antalya

Du kan rejse uden visum i Tyrkiet i op til 90 dage, så længe dit pas er gyldigt mindst 150 dage frem på din indrejsedato. Københavns Lufthavn anbefaler, at rejsende med bagage møder op mindst 90 minutter før den planlagte afgang. Hvis du vil hurtigere gennem sikkerhedskontrollen, tilbyder lufthavnen også CPH Express.

Hvad kan du forvente i Antalya

Tyrkiet er tidsmæssigt en time foran Danmark. Du kan forvente solskin året rundt i Antalya, særligt om sommeren, som er tør og varm med en temperatur omkring 35 grader i juli og august. Da ligger havtemperaturen typisk sidst i tyverne. Vinteren er mild, men det regner ofte meget i december og januar.

Med tyrkisk lira (TRY) på lommen kan du slå dig løs og shoppe og spise godt 60-80 procent billigere end i København. For eksempel koster en treretters middag for to på en finere restaurant under 100 DKK, du får en kop kaffe til cirka 10 DKK, og du kan kører med det offentlige for under 4 DKK. I Antalya kører der busser, sporvogne, minibusser, taxier og de såkaldte dolmus, som betyder ’fyldt op’, her i byen kører flere dolmus dog efter fast ruteplan og venter derfor ikke med at køre, til de er fulde. Kilometerprisen og startgebyret ligger begge på omkring 5 DKK for taxikørsel.

LÆS OGSÅ: Top 8 ting at se og lave i Antalya

Hoteller i Antalya

Mangler du overnatning i Antalya? Så brug vores søgemaskine til fx at sammenligne priser og beliggenhed samt bestille dit foretrukne hotel i Antalya.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.