Kort

Fly København Kastrup - Abu Dhabi International

Flyinformation København Kastrup til Abu Dhabi International

Laveste returpris sidste måned

kr. 2.085

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 4860 kilometer

7 t 55 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SAS

Abu Dhabi International og Yas Island SPB

2 lufthavne

Oplysningerne er korrekte per oktober 2017

Flyselskaber, der flyver fra København til Abu Dhabi

Der er ingen direkte fly fra København til Abu Dhabi, men til gengæld mange ruter med en enkelt mellemlanding på under 11 timer, og på under ni timer kan du flyve med airBaltic via Riga samt SAS og Etihad Airways via Düsseldorf.

Afgangsterminalen

airBaltic flyver fra Terminal 2, mens SAS har flyver fra Terminal 3. Du behøver dog ikke bide negle og hvilken terminal, der er bedst at flyve fra. Begge er udstyret med mange (og mange af de samme) butikker, har et bredt udvalg af restauranter og caféer, og der er adgang til gratis wifi i hele lufthavnen.

Ankomstterminalen og transport til centrum

Bus A1 kører fra Abu Dhabi Lufthavn til Al Zahiyah City Air Terminal med flere stop undervejs. Billet koster fire dirham (cirka syv kroner) og tager cirka tre kvarter til endestationen. Der er flere andre busser til andre destinationer både i Abu Dhabi by og andre byer i emiratet. Taxa til centrum koster omkring 140 kroner og tager en halv times tid.

Praktiske oplysninger om Abu Dhabi

Abu Dhabi er generelt kendt som en luksusdestination, men faktisk er det muligt at holde rigtig billig ferie i byen. På restaurant er det muligt at spise for ned til 50 kroner. Vær dog opmærksom på, at hvis alkohol til maden er et must, løber det hurtigt op. En fadøl koster omkring 60 kroner, mens almindelig vin i butik er dobbelt så dyr som i Danmark.

Højsæsonen i Abu Dhabi er december – januar, hvor temperaturerne ”kun” er lidt varmere end en gennemsnitlig dansk sommer (dog med varmere badevandstemperaturer, der aldrig når under 20 grader). Hvis du ikke har noget imod en sauna med dobbelt så høje temperaturer, er hotelpriser ned til halv pris om sommeren, hvor der også er masser af tilbud i de store shoppingcentre (som i øvrigt har aircondition!).

Abu Dhabi er tre timer foran Danmark om vinteren, men to timer om sommeren, da der ikke er sommertid.

Attraktioner og oplevelser i Abu Dhabi

I Abu Dhabi by er der aldrig langt til en gylden strand med skønt badevand… eller til knastørre ørkeneventyr. Midt mellem de to er nogle af de mest fantastiske menneskeskabte attraktioner. Sheikh Zayed er ikke blot en kæmpe moské, men også et bygningskunstværk i sig selv, mens The Avenue at Etihad Towers ikke blot er et storcenter med al den nyeste mode, men også et eksempel på Abu Dhabis topmoderne arkitektur.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.