Kort

Billige fly fra København til Amsterdam

Flyinformation København Kastrup til Amsterdam Schiphol

Laveste returpris sidste måned

kr. 608

Direkte flyselskaber

13

Fly pr. uge

91

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 632 kilometer

1 t 25 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

KLM

Amsterdam Schiphol

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per april 2017

Flyselskaber, der flyver fra København til Amsterdam

Amsterdam Schiphol Lufthavn er en af de mest populære lufthavne i Europa at mellemlande i på videre færd til andre kontinenter – og det er et held for danske rejsende, der gerne vil besøge den hollandske hovedstad. Der er nemlig masser af billige flybilletter direkte fra København til Amsterdam med KLM, Norwegian og SAS at vælge mellem.

Afgangsterminalerne

Der er ikke voldsomt stor forskel på, om man rejser fra Terminal 2 med KLM eller Norwegian eller fra Terminal 3 med SAS. Begge terminaler har et bredt udvalg af forretninger, restauranter og caféer og flere af dem (blandt andet Victoria’s Secret, LEGO, Starbucks og Illums Bolighus) er at finde i begge terminaler. København Lufthavn tilbyder alle gæster gratis trådløst internet.

Ankomstterminalen og transport til centrum

Med kun et par minutters gang til både tog, bus, taxa og billeje i Amsterdam Schiphol Lufthavn er mulighederne for at komme videre til centrum mange og enormt nemme. Togforbindelsen til Amsterdam Centraal tager kun 15-20 minutter og koster €9,50 for en almindelig enkeltbillet. Amsterdam Airport Express bus 197 tager cirka 35 minutter til centrum, men koster kun €5. Den stopper ved Leidseplein og Museumplein. Taxa til centrum koster €45 - €50 og tager typisk 20-30 minutter. Du kan også bestille plads på shuttlebus fra lufthavnen hele vejen til dit hotel for €17 hos Schiphol Hotel Shuttle.

Praktiske oplysninger om Amsterdam

Amsterdam er en billigere hovedstad end København. De billigste restauranter koster cirka det samme (dog med undtagelse af fastfoodkæderne, hvor menuer koster under 60 kroner). Så snart der er om restauranter i mellemklassen, er prisforskellen dog til at tage og føle på. Med priser på under 450 kroner for en tre retters menu for to er det cirka 25 % billigere end i København. Det samme gælder alkoholen, hvor prisen per genstand er omkring 30-35 kroner, mens lækker kaffe på café koster omkring en tyver.

Attraktioner og oplevelser i Amsterdam

Blandt turister er Amsterdam yderst kendt for sine museer i verdensklasse – ikke mindst trioen Rijksmuseum, Van Gogh Museum og Stedelijk. Men byen har også meget andet at byde på. Selv inden for museer kan nævnes kanalmuseet Het Grachtenhuis, fotomuseet Foam, Rembrandthuis og mange flere.

Eller kig lidt uden for de mest oplagte besøgssteder og gå rundt i middelalderborgen Muiderslot eller i en hel middelalderby i Naarden mindre end en halv time fra Amsterdam.

Find yderligere inspiration via Skyscanners beskrivelse af 10 af de bedste sights og oplevelser i Amsterdam.

Steder at bo

Find hotel i Amsterdam

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.