Kort

Fly København Kastrup - Alicante

Flyinformation København Kastrup til Alicante

Laveste returpris sidste måned

kr. 476

Direkte flyselskaber

2

Fly pr. uge

16

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 2165 kilometer

3 t 20 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Norwegian Air International

Alicante

1 lufthavn

Opdateret marts 2018

Flyselskaber som flyver fra København til Alicante

Tre selskaber flyver direkte på ruten København-Alicante. Norwegian flyver hele året alle ugens dage på ruten 1-2 gange dagligt. Ryanair betjener ruten en gang dagligt mandag, fredag og søndag i vinterhalvåret samt onsdag, torsdag i sommerhalvåret. SAS flyver kun direkte på ruten i sommerhalvåret en gang dagligt alle ugens dage.

Afgang fra Københavns Lufthavn

Når du skal til Københavns Lufthavn, kan du vælge mellem adskillige busser, der fx forbinder lufthavnen med hovedbanegården. Herfra kan du også tage Malmøtoget til lufthavnen, eller du kan i stedet benytte Metroen fra fx Nørreport, den stopper i Terminal 3 ligesom de øvrige togforbindelser. Det er praktisk, hvis du skal med SAS, som også benytter denne terminal. Skal du derimod flyve med Norwegian eller Ryanir, skal du afsætte 5-10 min. til at gå til Terminal 2.

Hvis du er sulten, tørstig eller bare i shoppehumør, finder du uanset din afgangsterminal det største udvalg af spisesteder og butikker efter sikkerhedskontrollen. Der er et stort og varieret udvalg af mad og drikkevarer samt mange shoppemuligheder. Inden turen går fra København til Alicante, kan du også surfe gratis på lufthavnens tidsubegrænsede wi-fi, eller du kan slappe af i behagelige omgivelser i en af de mange lounges.

Ankomst i Alicante

Alle fly fra København til Alicante lander i den samme terminal i Alicante Lufthavn, der ligger omtrent 12 km sydvest for centrum. Der er gratis, tidsubegrænset wi-fi i hele lufthavnen og adskillige spise- og serveringssteder og butikker i både afgangs- og ankomstområdet, hvor der i sidstnævnte også ligger et apotek samt flere biludlejningsfirmaer.

Der kører flere busser videre fra lufthavnen til byer som Benidorm og Murcia og ind til centrum af Alicante. Med bus C6 fra lufthavnen er der forbindelse til sporvognene, som kører fra Alicante langs kysten og videre nordpå.

Generel information om at flyve fra København til Alicante

Så længe dit pas er gyldigt under opholdet, kan du rejse visumfrit i Spanien i 90 dage. Københavns Lufthavn anbefaler, at rejsende med bagage møder op mindst 90 minutter før den planlagte afgang. Lufthavnen tilbyder desuden CPH Express, der får dig hurtigt gennem sikkerhedskontrollen.

Hvad kan du forvente i Alicante

Tidsmæssigt er der ingen forskel mellem Danmark og Spanien, men døgnrytmen er væsentlig anderledes på grund af den spanske siesta, middagspausen, hvor butikker og offentlige institutioner ofte holder lukket mellem klokken 14-17.

Vinteren er mild i Alicante, hvor sommeren er solrig med begrænset nedbør. Regnen falder primært i september-oktober, hvor der kan forekomme mudderskred på vejene. Glem ikke solcreme og solhat i sommermånederne med temperaturer tæt på 40 grader.

De fleste varer og services er en del billigere i Spanien end i Danmark. En middag for to på en finere restaurant er fx cirka 60 procent billigere end i København og koster cirka 30 EUR eller knap 225 DKK. Alicantes offentlige transport består af busser og sporvogne, en enkeltbillet hertil koster under 11 DKK.

LÆS OGSÅ: 10 af de bedste oplevelser i Alicante

Hoteller i Alicante

Mangler du et sted at overnatte? På hoteller i Alicante kan du fx sammenligne priser og beliggenhed, så det bliver lettere at vælge det helt rigtige sted.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.