Kort

Fly København Kastrup - Malaga

Flyinformation København Kastrup til Malaga

Laveste returpris sidste måned

kr. 422

Direkte flyselskaber

8

Fly pr. uge

32

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 2472 kilometer

3 t 35 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Norwegian Air International

Malaga

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per januar 2018

Flyselskaber, der flyver fra København til Malaga

Der er masser af direkte fly fra København til Malaga. Norwegian flyver alle ugens dage, Ryanair mandag, onsdag, torsdag og søndag, Primera Air onsdag og fredag og søndag, Vueling Airlines onsdag og lørdag og SAS lørdag.

Afgangsterminalen

Med de mange flyselskaber, der flyver direkte fra København til Malaga, kan du både komme til at flyve fra Terminal 2 (Norwegian, Primera Air, Vueling Airlines), Terminal 3 (SAS) eller lavpristerminalen CPH Go (Ryanair). I de to førstnævnte er der fyldt med butikker og restauranter. CPH Go har ikke meget underholdning udover det gratis wifi, der er i hele lufthavnen. Turen til CPH Go går dog gennem Terminal 3, så kommer man i god tid, er der alligevel rig mulighed for at shoppe inden afgang.

Ankomstterminalerne og transport til Malaga og Costa del Sol

Med de mange forskellige flyselskaber, der flyver direkte fra København til Malaga, er det muligt at lande i alle terminaler. Det gør dog ikke den store forskel, for de er alle under samme tag, så man kan altid gå til udgangen af Terminal 3, hvor busserne kører fra. Bus 75 koster €3 og kører til Malaga centrum på 15 minutter. Et par andre busser, der kører direkte til populære destinationer langs Costa del Sol går til Marbella på 45 minutter og koster €9,20 (68 kroner) og til Estepona på 75 minutter og koster €13,20 (98 kroner).

Lej bil i Malaga Lufthavn, hvis du vil have en kør-selv ferie i det spanske.

Praktiske oplysninger om at flyve fra København til Malaga

Husk at medbringe pas og tjekke, at det er gyldigt under hele opholdet.

Praktiske oplysninger om Malaga og Costa del Sol

Der er masser af billige oplevelser i Malaga og på Costa del Sol. Restaurantpriser starter fra godt 50 kroner på McDonald’s og lignende og kun cirka 15 kroner mere på lokale restauranter. Skal det være lidt finere med tre-retters og hele molevitten, koster det kun cirka halvdelen af tilsvarende danske restauranter.

Der er fin offentlig transport både i Malaga by, men også fra Malaga og mellem Costa del Sols ressortbyer. For badeferie kigger de fleste på at tage af sted mellem juni og september, hvor der næsten er garanti for sol og varmt badevand.

Læs mere om Malaga og Costa del Sol

Insider guide: De 10 bedste oplevelser i Malaga

7 fantastiske steder at besøge på Costa del Sol

Hotel i Malaga og udvalgte byer langs Costa del Sol

Søg på hotel i Malaga og på Costa del Sol og sammenlign priser:

Malaga

Marbella

Estepona

Fuengirola

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.