Kort

Fly København Kastrup - Lanzarote

Flyinformation København Kastrup til Lanzarote

Laveste returpris sidste måned

kr. 1.013

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 3625 kilometer

6 t 25 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

KLM

Lanzarote

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per oktober 2017

Flyselskaber, der flyver fra København til Lanzarote

I vinterhalvåret kan du flyve direkte fra København til Lanzarote med Primera Air hver fredag, mens der også i perioder er charterfly. Derudover kan det kræve lidt snilde og hjælp fra Skyscanners avancerede søgningsmaskine at finde ruter med mellemlanding fra København til Lanzarote på under otte timer.

Afgangsterminalen

Primera Air flyver fra Terminal 2, hvorfra der også er afgang for mange af de flyselskaber, der tilbyder de bedste ruter med mellemlandinger. Terminalen har et bredt udvalg af butikker, der blandt andet er kendt fra Strøget, men også eksempelvis en dutyfree. Hele København Kastrup Lufthavn har gratis wifi.

Ankomstterminalen og transport til populære ressortområder

Fra Lanzarote Lufthavn kører bus nummer 22 til Arrecife, øens hovedstad, på 10 minutter. Turen koster €1,40 (godt ti kroner). Der er også busser til de populære strande Playa Honda (lige øst for lufthavnen), Puerto del Carmen (cirka 10 kilometer sydvest for lufthavnen) og Playa Blanca på sydspidsen af Lanzarote. Lej bil i Lanzarote Lufthavn for at komme nemt rundt over hele øen. Lanzarote er generelt en behagelig ø at køre på med velholdte veje, ikke meget trafik uden for Arrecife og masser af gratis parkering.

Praktiske oplysninger om Lanzarote

Måltider til ned til 60 kroner og kolde fadøl til 11-12 kroner sætter den billige standard for priserne på Lanzarote, der dog har tendens til at stige i nærheden af strandene. Tager du på shoppingtur i Arrecife, er der tit masser af billige varer inklusive mærkevare-jeans til under 300 kroner.

Som resten af De kanariske øer er Lanzarote værd at besøge hele året. Vinteren er som minimum lige så varm som en gennemsnitlig dansk sommer, sommeren er op til 25 grader i gennemsnit, vandet er altid varmt nok til badegæster, og så regner det næsten aldrig.

Lanzarote er en time efter Danmark.

Attraktioner og oplevelser på Lanzarote

Alle Lanzarotes populære ressortområder har lækre badestrande i nærheden. For mere specifikke strandoplevelser kan du også prøve at besøge stranden Famara på den mindre besøgte nordlige del af Lanzarote, hvor landskabet er fantastisk og dramatisk og havet er perfekt til surfing. Eller tag færgen til ”den ottende kanariske ø”, La Graciosa, som efter sigende er øen, der lægger navn til Robert Stevensons Skatteøen.

Helt andre typer attraktioner er kunstmuseet Fundación César Manrique, nationalparken Timanfaya samt Lanzarotes oprindelige hovedstad, Teguise, som stadig har masser af arkitektoniske levn fra kolonitiden.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.