Kort

Fly København Kastrup - Århus

Flyinformation København Kastrup til Århus

Laveste returpris sidste måned

kr. 812

Direkte flyselskaber

2

Fly pr. uge

46

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 147 kilometer

0 t 35 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SAS

Århus

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per juni 2018

Flyselskaber, der flyver fra København til Århus

København – Århus fly er den hurtigste måde at komme fra hovedstaden til Østjylland. SAS har helt op til 10 afgange i hverdagene samt et par stykker i weekenden.

Afgangsterminalen

Danmarks største lufthavn har et væld af restauranter, butikker, caféer og barer både før og efter security samt gratis trådløst internet i hele lufthavnen. Der er nok at vælge mellem for de sultne med syv spisesteder før security og over det dobbelte (plus mulighed for at købe snacks) efter security.

Ankomstterminalen og transport til centrum

Århus Lufthavn ligger i Tirstrup på Djursland knap 40 kilometer fra Århus C. Lufthavnsbussen kører til Århus Rutebilstation på 50 minutter timet efter hvert landet fly. En billet koster 115 kroner. Desuden kører bus 212 ni gange om dagen mandag-fredag til Randers (60 minutter)i den ene retning og til Ebeltoft (20 minutter) i den anden. Se hele bus 212-køreplanen også her.

Tager du taxa eller foretrækker du at leje bil i Århus Lufthavn,tager turen til Århus C omkring 45 minutter.

Praktiske oplysninger om at flyve fra København til Århus

Det kræver ikke dansk pas at flyve fra København til Århus, men det er nødvendigt med gyldig billedlegimitation af en eller anden art.

Praktiske oplysninger om Århus og Østjylland

Århus er Jyllands suverænt største by, og danner ikke blot rammen om verdensberømte attraktioner ARoS og Den gamle by, men har også nem adgang (offentlig transport eller lejet bil) til for eksempel Randers Regnskov, Moesgård Museum, Djurs Sommerland og en række dejlige badestrande.

Det er også billigere at komme rundt til de forskellige attraktioner i Århus og omegn. Bus- eller togbillet til 1-2 zoner koster nemlig kun 20 kroner mod Københavns 24, mens prisforskellen bliver gradvist større jo flere zoner, du skal igennem. Desuden er bycykel i Århus helt og aldeles gratis, det kræver blot en 20’er som depositum. Hvis en tur på den tohjulede kan friste, kan du se oversigt over bycyklernes holdepladser >a href="http://www.aarhus.dk/sitecore/content/Subsites/AarhusBycykel/Home/Information/Bycykelkort.aspx?sc_lang=da" target="_blank">her.

Læs mere om Århus

Top 10 oplevelser i Århus

Hotel i Århus

Søg efter hoteller i Århus og sammenlign priser.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.