Kort

Fly fra København til Edmonton

Flyinformation København til Edmonton

Laveste returpris sidste måned

kr. 3.994

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 6932 kilometer

11 t 25 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Air Canada

Edmonton International og Edmonton Municipal

2 lufthavne

Oplysningerne er korrekte per oktober 2018

Flyselskaber, der flyver fra København Kastrup til Edmonton

Der er ikke direkte fly København - Edmonton, til gengæld har du et væld af muligheder for at matche rejsetid og billlige flybilletter København - Edmonton: Du kan flyve ruten med to eller tre stop (i kombinationer af flyselskaber, bl.a. Wow Air/West Jet, Norwegian/Swoop mfl. Hurtigste flyvning er med ét stop i Toronto, 14 timer, med SAS/Air Canada. Disse billetter er dog oftere i den dyrere ende, men du kan jo være heldig. TIP: Vær meget opmærksom på rejsetid når du booker - flybilletter til samme pris, med samme antal stop, kan have rejsetider på alt fra 17 til 30 timer (afhængig af kort eller lang mellemlanding). Så se dig godt for!

Afgangsterminalen København Kastrup Lufthavn - til og fra, faciliteter

Det er nemt at komme fra København til lufthavnen med alment tog fra København H, eller med med metro fra Nørreport. Turen tager kun ca. 16 minutter fra Københavns centrum, og både tog og metro har station lige under lufthavnens terminalbygning. Bemærk: Visse togafgange fra Fyn og Jylland kører direkte til lufthavnen, så du slipper for at skifte på Københavns Hovedbanegård - tjek hvilke, når du køber togbillet.

Foruden gratis WiFi i hele terminalområdet, finder du syv restauranter, barer og caféer før security, og over dobbelt så mange efter security, så der er ingen risiko for at du må hverken sulte eller tørste i Københavns lufthavn. Herudover kan du gå lidt amok med at shoppe efter security - her er nemlig hele 50 butikker at vælge imellem, med flere på vej! Du finder også alle moderne services, valutavekslingsbureauer, biludlejningsbureauer, og ikke færre end 9 forskellige lounges, fra de forretningsmindede - herunder SAS Gold Lounge med mulighed for bad og soveplads - til den farverige og muntre Atelier Lounge. Adgang til disse vil ofte være afhængig af billettype - og fx. for SAS lounge kræves et gebyr på 219 kr. for at benytte loungens faciliteter.

København Kastrup Lufthavn er Danmarks suverænt største, og er kendt i hele verden for sin gode service. Københavns Lufthavn har 12 ud af 14 gange vundet prisen for mest effektive lufthavn i Europa, for bedste café og restaurant udvalg i Europa og for Verdens Bedste Security - og en hel række andre priser.

Ankomst til Edmonton Lufthavn - transport til centrum

Du ankommer til Edmonton Airport (YEG), en moderne lufthavn med alle faciliteter, inklusive shopping og godt til ganen. Sådan kommer du fra lufthavnen ind til Edmonton by: Du har gode valgmuligheder mht. transport, tag med Edmonton Skyshuttle, en busservice der forbinder lufthavnen med større hoteller og andre destinationer i byen, eller tag med Edmonton Transit System's Route 747 busserne, der forbinder flypassagerer med byens almene busser og LRT linjen.

Du kan også vælge simpelthen at tage en taxa, der er 26 km fra lufthavn til midtby.

Visumpligt? Indrejsetilladelse?

Canada er visumfrit for danske statsborgere i op til 6 mdr. MEN BEMÆRK: Danske statsborgere skal søge om indrejsetilladelse, eTA (Electronic Travel Authorization) til Canada, hvis man rejser ind med fly. Dette gælder også ved transit i Canada. Og husk: Dit pas skal være gyldigt under hele opholdet.

Mini-portræt af Edmonton

Edmonton er ofte en trædesten for rejsende på vej til den imponerende og spektakulære Japser National Park, der ligger 4 km vest for byen, eller som pitstop inden udforskning af de endeløse og betagende landskaber nord for byen.

Selve byen Edmonton er moderne, den breder sig vidt og bredt, og her er forrygende koldt meget af året. Edmonton er Alberta's næststørste by.

Med den kulde er det måske ikke så sært at byen har hele tre spiritus-destillerier, og de tilbyer en samlet tour, der burde give dig varmen: Spirit of Edmonton Distilllery Tour. Vil du have yderligere varme så besøg de pyramideformede drivhuse i den botaniske have Muttart Conservatory.

Leder du efter et sted at overnatte?

Find hotel kan du sammenligne priser, beliggenhed og faciliteter, inden du bestiller dit foretrukne sted.

Vil du leje bil?

Hvis du vil leje bil, finder du et stort udbud i alle prisklasser, med seneste tilbud her: Find lejebil

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.