Kort

Fly København - Tokyo

Flyinformation København til Tokyo

Laveste returpris sidste måned

kr. 3.454

Direkte flyselskab

1

Fly pr. uge

6

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 8732 kilometer

10 t 50 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SAS

Tokyo Narita og Tokyo Haneda

2 lufthavne

Oplysningerne er korrekte pr. januar 2016

Flyselskaber på ruten

SAS er i øjeblikket det eneste flyselskab, der fast har direkte ruteflyvninger mellem København og Tokyo.

Direkte fly med SAS afgår fra Københavns Lufthavn, Terminal 3, klokken 15.45 hele ugen, undtagen tirsdag. Fra april 2016 og året ud flyver SAS en gang dagligt alle ugens dage.

Rejsende anbefales at være i lufthavnen i god tid, gerne to timer før og mindst halvanden time før den planlagte afgang, hvis man har bagage, der skal checkes ind.

Afgangsterminal

Københavns Lufthavn tilbyder gratis wifi. Ønsker man arbejdsro, er der flere stilfulde lounges i lufthavnen, hvor der er er lækre forfriskninger, stort udvalg af aviser og andet læsestof, mødelokaler med mere. Passagerer på business har som regel gratis adgang, mens andre rejsende kan købe adgang på stedet.

Er man sulten, er der mange lækre spisesteder at vælge imellem. Der bliver langet alt fra morgenmad til gourmetmad, sandwich, store bøffer, børnemenuer og sushi over diskene i lufthavnen. Adskillige barer og caféer sørger for kolde og varme drikkevarer, friskpressede juicer, smoothies med mere.

Der er mere end 120 butikker, der sælger alt fra tøj til elektronik til taxfree-varer som parfume og tobak. Derudover kan man, hvis tiden tillader det, nyde luksusbehandlinger og massage hos Ni’mat Spa & Wellnes på Hotel Hilton, få minutters gang fra lufthavnen.

Ankomstterminal

Fly fra SAS ankommer i Terminal 1, Tokyo Narita Internationale Lufthavn, byens næststørste og primære lufthavn for internationale flyvninger. Lufthavnen ligger cirka 70 km øst for Tokyo.

Der kører jævnligt gratis shuttlebusser mellem Terminal 1 og terminalerne 2 og 3, turen varer 10-15 minutter, gåtiden er også cirka 15 minutter.

Taxaerne synes måske at være den letteste måde at komme videre på, men er afgjort også den dyreste. Der kører adskillige busser fra alle terminaler og tog fra Terminal 1 og Terminal 2/3. Den hurtigste måde at komme til centrum på er ved at benytte Skyline toget.

Med blandt andet Narita Express er der forbindelse til Tokyos største lufthavn, Tokyo Internationale Lufthavn, også bare kaldt Haneda Lufthavn, som primært håndtere indenrigsflyvninger. Lufthavnen ligger bare 14 km fra den centrale Tokyo Station.

Tokyo

Under dansk sommertid er Tokyo og resten af Japan syv timer foran Danmark, under dansk vintertid er det i stedet otte timer.

Stortokyo, verdens mest befolkede byområde, breder sig over et kæmpe område delvis langs kysten, så vejret i storbyen kan variere meget. August er den varmeste måned med temperaturer omkring 30 grader, men er efter september samtidig den mest regnfulde måned. Januar er den koldeste måned med gennemsnitligt 5 grader, man kan forvente sporadisk snevejr gennem hele vinteren. 

Tokyo har ry for at være en dyr by, men man kan faktisk spare penge på mange forbrugsvarer som tøj og elektronik. Restauranterne varierer meget i pris, men overordnet set er det næsten halv pris i forhold til mange københavnske spisesteder. Den offentlig transport er også langt billigere end den danske, hvor Tokyos metro er et godt og billigt transportmiddel. Taxature i Tokyo er dog næsten ligeså dyre som i Danmark.

Læs mere om Japans hovedstad i vores lille introduktion til Tokyo.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.