Kort

Fly København - Stockholm

Flyinformation København til Stockholm

Laveste returpris sidste måned

kr. 582

Direkte flyselskaber

3

Fly pr. uge

151

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 513 kilometer

1 t 10 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SAS

Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Stockholm Bromma og Stockholm Västerås

4 lufthavne

Opdateret juni 2018

Flyselskaber som flyver fra København til Stockholm

Hver dag året rundt kan du flyve direkte fra København til Stockholm med SAS eller Norwegian på 1 timer og 15 minutter. SAS flyver op til otte gange dagligt på ruten, og Norwegian har op til tre daglige afgange.

Afgang fra København

Når du skal til lufthavnen, kan du tage metro, tog eller bus fx 5C. Hvis du hellere vil køre selv, er der masser af parkeringspladser i forskellige prisklasser i Københavns Lufthavn. Metroen stopper ligesom togene i Terminal 3, som SAS benytter. Skal du flyve med Norwegian fra Terminal 2, kan du gå dertil på 5-10 minutter eller tage den gratis terminalbus.

Er du i god tid inden afgang fra København til Stockholm, kan du få massage og andre behandlinger på Ni’mat Spa & Wellness på Clarion Hotel Copenhagen lige ved lufthavnen. Efter sikkerhedskontrollen er der over hundrede butikker og masser af spisesteder, hvor du kan bruge ventetiden. Der er gratis, tidsubegrænset wi-fi i hele lufthavnen, og hvis du har brug for arbejdsro eller bare vil slappe af i mere rolige omgivelser, kan du benytte en lounge.

Ankomst i Stockholm

Uanset om du vælger SAS eller Norwegian, når du flyver fra København til Stockholm, lander du i Sveriges største lufthavn, Stockholm Arlanda, som ligger cirka 40 km nord for centrum. Der er tre timers gratis wi-fi, masser af butikker, spisesteder med mere fordelt på fire terminaler. Terminal 3 og 4 er til indenrigstrafik, mens terminal 2 og 5 er til internationale flyvninger. Både SAS og Norwegian lander benytter T5.

Den hurtigste vej til centrum er med hurtigtoget Arlanda Express, som tager 20 minutter og koster cirka 200 DKK. Arlanda Express kører desuden gratis mellem terminalerne. Flere regional- og fjerntog stopper også i lufthavnen på Arlanda Centralstation i Skycity-området. Du kan også leje en bil i lufthavnen til din videre transport.

Generel information om at flyve fra København til Stockholm

Du behøver hverken visum eller pas for at rejse i Sverige, men du skal dog medbringe en eller anden form for billedlegitimation. Københavns Lufthavn anbefaler, at passagerer ankommer senest 90 minutter før den planlagte afgang.

Hvad kan du forvente i Stockholm

Vejret i København og Stockholm er mere eller mindre det samme, i vintermånederne er det dog lidt koldere og større chancer for sne i Stockholm, hvor der også er endnu mindre dagslys end herhjemme. Stockholm er generelt en dyr by, men den danske krone står stærkere end den svenske, så de muligt at spare lidt på diverse indkøb. Et restaurantbesøg koster næsten det samme, for eksempel kan to personer spise en treretters middag på en udmærket restaurant i Stockholm til omtrent 500 DKK. En enkeltbillet til tog, busser og sporvogne koster cirka 26 DKK. Taxiernes startgebyr ligger på cirka 33 DKK og kilometerprisen på knap 11 DKK.

LÆS OGSÅ: 10 ting du kan lave i Stockholm

Hoteller i Stockholm

Mangler du et sted at overnatte? På hoteller i Stockholm kan du sammenligne priser, beliggenhed og faciliteter, inden du bestiller dit foretrukne overnatningssted.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.