Kort

Fly København - Rønne

Flyinformation København til Rønne

Laveste returpris sidste måned

kr. 724

Direkte flyselskaber

2

Fly pr. uge

60

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 161 kilometer

0 t 40 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Danish Air Transport

Rønne

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte pr. august 2015

Flyselskaber på ruten

Danish Air Transport (DAT) er det eneste flyselskab, der har direkte ruteforbindelse mellem København og Rønne/Bornholm.

DAT flyver otte gange dagligt i hverdagene, mens der om lørdagen og søndagen er seks afgange mellem hovedstaden og Bornholm.

Det anbefales, at rejsende med baggage er i lufthavnen mindst halvanden time før afgang. Rejser man kun med håndbagage, kan man vente med check-in til senest 30 minutter før afgang.

Afgangsterminal

Københavns Lufthavns indenrigsterminal blev nedlagt i marts 2015, alle DAT fly afgår i dag fra Terminal 2.

Der er gratis trådløst internet i Københavns Lufthavn, og for dem der har brug for arbejdsro, er det muligt at købe sig adgang til en af flere lounges, hvor der er også er gratis kaffe, aviser med mere.

Har man tid og råd kan man nyde luksus behandlinger på Ni’mat Spa & Wellnes på Hotel Hilton få minutters gang fra lufthavnen.

Der er mange gode spisesteder i lufthavnen, der sælger både varme og kolde retter samt drikkevarer. Med mere end 120 butikker, der sælger alt fra tøj til elektronik til taxfree-varer som parfume og tobak, er der rigeligt at få tiden til at gå med. Der er ligeledes et stort udbud af læsestof og andet til flyveturen.

Ankomstterminal

Bornholm Lufthavn er lille med beskedne faciliteter og ligger kun 5 km syd for Rønne centrum. Enkelte rutebusser lægger vejen forbi lufthavnen, der kører busser cirka en gang i timen.

Udenfor holder der som regel taxaer, når flyene ankommer, ellers kan man ringe og bestille en vogn enten før eller efter ankomst. Endelig har man også mulighed for at en leje bil i forhallen til den videre transport.

I Rønne

Trafikken er meget begrænset på Bornholm. Der er ingen motorveje på øen, maks. hastighed er derfor 80 km/t på landevejene og 50 km/t i byerne. Der er et fint netværk af mindre veje og landeveje, der forbinder øen på kryds og tværs, samtidig med at man kan køre næsten hele øen rundt langs kysten.

Den offentlige trafik er temmelig sparsom på Bornholm. Skal man meget rundt på øen, kan det derfor klart anbefales at leje en bil eller måske en cykel.

Uden for højsæsonen om sommeren er mange butikker, spisesteder og attraktioner helt eller delvis lukket

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.