Kort

Fly København - Poznań

Flyinformation København til Poznań

Laveste returpris sidste måned

kr. 798

Direkte flyselskaber

2

Fly pr. uge

6

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 457 kilometer

1 t 5 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SAS

Poznań

1 lufthavn

Opdateret maj 2018

Flyselskaber som flyver fra København til Poznan

SAS er det eneste flyselskab, som flyver direkte på ruten København-Poznan. SAS flyver næsten dagligt til Poznan på lidt over en time, dog aldrig om lørdagen. Desuden er der ingen direkte afgange fra 23. juni til 12. august 2018. Skal du til Poznan i denne periode eller bare på en dag, hvor SAS ikke har direkte afgange, kan du eksempelvis flyve med LOT Polish Airlines via Warszawa eller med Lufthansa via Frankfurt på cirka 3,5 timer.

Afgang fra København

Kører du selv til lufthavnen inden afgang fra København til Poznan, er der mange parkeringspladser i forskellige prisklasser i Københavns Lufthavn. Foretrækker du den kollektive trafik, kan du blandt andet tage bus 5C eller toget til lufthavnen fra Hovedbanegården. Metroen stopper ligesom togene i Terminal 3, som SAS benytter. Skal du flyve med LOT, skal du tage til Terminal 2, det tager 5-10 minutter at gå dertil, men du kan også tage den gratis terminalbus.

Har du god tid inden din afrejse, kan du for eksempel få massage på Ni’mat Spa & Wellness på Clarion Hotel Copenhagen lige ved lufthavnen Efter sikkerhedskontrollen kan du shoppe i over hundrede butikker og nyde masser af lækker mad og diverse drikkevarer. Der er gratis, tidsubegrænset wi-fi i hele lufthavnen og lounges i begge terminaler, hvor du kan få arbejdsro eller bare slappe af i behagelige omgivelser..

Ankomst i Poznan

Lufthavnen ligger cirka 7 km vest for centrum. Lufthavnen består af to sammenhængende terminaler, T3 er ankomstterminal, og T2 er afgangsterminal. Der er både vekselbureau, hæveautomat, spisesteder og butikker i ankomstområdet, hvis du mangler noget efter flyveturen fra København til Poznan. Når du skal videre fra lufthavnen, kan du benytte bus, taxi eller leje en bil. Uden for passagerterminalen stopper bus 59, der jævnligt kører til centrum. Cirka 200 meter syd for terminalbygningen stopper bus 48, som også kører til centrum. Om natten kan du benytte bus 242. Busbilletter kan købes i kiosken i begge terminaler samt i en automat foran T2. Turen til centrum tager cirka en halv time. Lige uden for T3 holder der taxier 24/7.

Generel information om at flyve fra København til Poznan

Med et gyldigt, dansk pas kan du rejse uden visum i Polen i op til 90 dage. Københavns Lufthavn anbefaler, at rejsende med bagage møder op mindst 90 minutter før den planlagte afgang. Visse flyselskaber heriblandt LOT tilbyder CPH Express, der får dig hurtigere gennem sikkerhedskontrollen.

Hvad kan du forvente i Poznan

Tidsmæssigt er der ingen forskel mellem København og Poznan. Vejret i de to byer ligner også hinanden, dog er den gennemsnitlige temperatur højere om sommeren og lavere om vinteren i Poznan.

Man betaler med polske zloty (PLN), og Poznan er langt billigere end København, for eksempel kan to personer spise en treretters middag på en udmærket restaurant for under 200 DKK, og en kop kaffe koster typisk omkring 15 DKK. Prisen for en enkeltbillet til den offentlige transport er cirka 6 DKK. Taxikørsel koster cirka 10 DKK i startgebyr og knap 3,50 DKK i kilometerpris.

LÆS OGSÅ: Top 7 ting at lave i Poznan

Hoteller i Poznan

hoteller i Poznan kan du eksempelvis sammenligne priser og beliggenhed, inden du bestiller dit favoritsted.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.