Kort

Fly København - Oslo

Flyinformation København til Oslo

Laveste returpris sidste måned

kr. 659

Direkte flyselskaber

7

Fly pr. uge

162

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 456 kilometer

1 t 5 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SAS

Oslo Gardermoen og Sandefjord Torp

2 lufthavne

Oplysningerne er korrekte pr. august 2015

Flyselskaber på ruten

Adskillige flyselskaber flyver fra København til Oslo. Norwegian, SAS og Widerøe har direkte flyforbindelser.

Ryanair, KLM, Lufthansa, Air Baltic med flere flyver også ruten med forskellige mellemlandinger undervejs.

Norwegian har syv daglige afgang i hverdagene, to om lørdagen og seks afgange om søndagen. SAS flyver op til 13 gange dagligt i hverdagene og adskillige gange i løbet af weekenden. Widerøes afgange flyves også af SAS.

Passagerer med Ryanair anbefales at være i lufthavnen to timer før afgang, hvis de ikke har benyttet online-check in og ellers cirka halvanden time før afgang.

Afgangsterminal

Der er gratis trådløst internet i Københavns Lufthavn, og for dem der har brug for arbejdsro, er det muligt at købe sig adgang til forskellige lounges, hvor der er er gratis kaffe, aviser med mere.

Har man tid og råd kan man nyde luksus behandlinger på Ni’mat Spa & Wellnes på Hotel Hilton få minutters gang fra lufthavnen.

Der er mange lækre spisesteder i forskellige prisklasser at vælge imellem i lufthavnen. Der bliver langet alt fra gourmetmad til sandwich, børnemenuer og sushi over diskene. Adskillige barer og caféer sørger for kolde såvel som varme drikkevarer og friskpressede juice. 

Med mere end 120 butikker der sælger alt fra tøj til elektronik til taxfree-varer som parfume og cigaretter er der rigeligt at få tiden til at gå med. Der er ligeledes et stort udbud af læsestof og andet til flyveturen.

Ankomstterminal

Fly fra Norwegian og SAS ankommer i Oslo Lufthavn, Gardermoen, der er Norges største lufthavn cirka 35 km nordøst for centrum.

Fra Oslo Lufthavn kommer man hurtigt til centrum eller videre ud i det norske landskab. Adskillige regionaltog stopper ved lufthavnen, hvor der også kører det såkaldte Flytog, der kører til flere centrale stationer i hovedstaden.

Der er kører dertil en række by- og rutebusser og blandt andet SAS Flybussen, der kører mellem lufthavnen og centrum hvert 20. minut hele ugen. Fra lufthavnen er det desuden også muligt at leje en bil fra et af de fem internationale biludlejningsfirmaer, der har skranke i terminalbygningen.

I Oslo

Der er ingen tidsforskel mellem Danmark og Norge. Vejret og årstiderne ligner meget det danske vejr om end det er noget koldere, særligt i vintermånederne, hvor nordmændene samtidig får endnu mindre sollys end på de danske breddegrader.

Generelt er alting dyrere i Norge, særligt priserne for mad og drikkevarer er høje i forhold til de danske. Mad og andre forbrugsvarer er i gennemsnit fem- ni procent dyrere i Oslo end i Danmark.  

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.