Kort

Fly København - Marseille

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Marseille
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation København til Marseille

Laveste returpris sidste måned

kr. 150

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 1447 kilometer

3 t 45 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Air France

Marseille

1 lufthavn

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Marseille: Marseille.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra København til Marseille er kr. 150. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
3 t 45 min. er den gennemsnitlige flytid fra København til Marseille.
Der er ingen flyselskaber, der flyver direkte fra København til Marseille.

Opdateret juni 2018

Flyselskaber som flyver fra København til Marseille

Der er på nuværende tidspunkt ingen flyselskaber, som flyver direkte fra København til Marseille. Du kan dog sagtens flyve på ruten hele året med et flyskift undervejs, du kan eksempelvis flyve med Air France via Paris, med KLM via Amsterdam eller Brussels Airlines via Bruxelles på 4-5 timer.

Alternativt kan du i sommerhalvåret i stedet flyve til Toulon, der ligger omtrent 65 km øst for Marseille. SAS flyver fra København til Toulon op til tre gange ugentligt.

Afgang fra København

Der er mange måder at komme til lufthavnen inden afgang fra København til Marseille, du kan for eksempel tage metroen eller tog dertil. Flere busser heriblandt bus 5C kører også til lufthavnen. Hvis du hellere vil køre selv, er der masser af parkeringspladser i forskellige prisklasser i Københavns Lufthavn. Både metroen og togene stopper i Terminal 3, som SAS benytter. Skal du flyve fra Terminal 2, kan du gå dertil på 5-10 minutter eller tage den gratis terminalbus. Har du god tid inden flyrejsen, er der mulighed for at få massage og andre behandlinger på Ni’mat Spa & Wellness på Clarion Hotel Copenhagen tæt på lufthavnen. Der er over hundrede butikker og masser af spisesteder efter sikkerhedskontrollen, og du kan også bruge ventetiden på det gratis, tidsubegrænsede wi-fi, og slappe af eller få arbejdsro i en af de mange lounges.

Ankomst i Marseille

Marseille Lufthavn ligger omtrent 25 km nordvest for centrum og består af to terminaler, hvor Terminal 2 primært er til lavprisselskaber. Terminal 1 har de bedste faciliteter blandt andet wi-fi, stationære computere og informationskranke, men der er mulighed for at få både mad og drikke i begge terminaler, hvis du trænger til noget efter flyveturen fra København til Marseille. Der kører busser til centrum mindst hvert 20. minut fra cirka klokken 5-24. Turen tager omtrent 25 minutter. Hvis du foretrækker at køre med toget fra lufthavnen, skal du først tage den gratis shuttlebus på 5 minutter til Vitrolles togstation. Togene kører fra cirka klokken 06-22.30, turen til centrum varer 15-30 minutter. Om vinteren kører der forskellige busser til Alpes du Sud og de nærliggende skisportssteder. Taxierne holder ved busholdepladsen mellem Hall A og B i Terminal 1. Du kan også leje en bil, udlejningsfirmaerne er samlet foran Terminal 1.

Generel information om at flyve fra København til Marseille

Hvis du har et gyldigt, dansk pas, kan du rejse visumfrit i Frankrig. Københavns Lufthavn anbefaler, at passagerer ankommer senest 90 minutter før den planlagte afgang. Nogle flyselskaber tilbyder desuden CPH Express, som får dig hurtigere gennem sikkerhedskontrollen.

Hvad kan du forvente i Marseille

Der er ingen tidsforskel mellem København og Marseille, men Marseille får med garanti flere solskinstimer end den danske hovedstad. Marseille er nemlig officielt Frankrigs mest solrige by, og om sommeren ligger dagstemperaturen typisk tæt på 30 grader. Om vinter ligger den gennemsnitlige temperatur omkring 12 grader. Marseille er også en af landets tørreste byer, hvor størstedelen af nedbøren falder som regn i efteråret og gennem vinteren.

De fleste varer og fornøjelser er væsentligt billigere i Marseille end herhjemme, du betaler for eksempel omkring 15 DKK for en kaffe eller lidt over 2 euro, som de bruger i Frankrig. På en middelklasse restaurant kan to personer få en treretters middag for cirka 300 DKK, men det er i flere tilfælde lidt dyre at handle ind selv. Kører du med de offentlige busser, sporvogne og metro, skal du slippe knap 14 DKK for en enkeltbillet. Startgebyret for taxikørsel ligger på cirka 38 DKK og kilometertaksten på under 12 DKK.

Hoteller i Marseille

Med Skyscanners søgeværktøj finder du let dit foretrukne hotel i Marseille, her kan du sammenligne priser, beliggenhed og faciliteter, inden du bestemmer dig.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.