Kort

Fly København - Malé International

Flyinformation København til Malé International

Laveste returpris sidste måned

kr. 4.208

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 7857 kilometer

11 t 15 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Qatar Airways

Malé International

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per april 2018

Flyselskaber, der flyver fra København til Malé

Der er ikke direkte fly fra København til Malé, men den hurtigste rute fra Danmark til Maldiverne er København – Malé via Doha med Qatar Airways. Det tager ned til 12 timer, 20 minutter. Andre muligheder er med Emirates via Dubai på ned til 13 timer, 5 minutter, Turkish Airlines via Istanbul på ned til 14 timer, 15 minutter eller Lufthansa + Condor via Frankfurt på ned til 14 timer, 50 minutter.

Afgangsterminalen

Alle afgange fra København til Malé går fra Terminal 2 eller Terminal 3. De to lufthavnsterminaler har begge masser af forskellige butikker, hvor der kan købes tøj, elektronik, læsestof og meget mere foruden caféer, restauranter og barer, hvor der kan købes mad og drikke til at indtage i lufthavnen eller på flyet. Wifi er tilgængeligt og gratis i hele lufthavnen.

Ankomstterminalen og transport til ressorter

Der er flere lufthavne spredt ud over Maldiverne, men København – Malé er den hurtigste rute til øriget. Fra Malé Lufthavn går der færge til Malé by og speedbåde og vandfly til ressorter over resten af Maldiverne.

Praktiske oplysninger om at flyve fra København til Malé

Maldiverne er visumfrit i op til 30 dage, så længe passet er gyldigt i seks måneder efter opholdets varighed.

Praktiske oplysninger om Malé og Maldiverne

For de flestes vedkommende er tanken om Maldiverne noget, der involverer luksus. Det betyder dog ikke, at der ikke er billige fornøjelser. Eksempelvis er der restauranter med hovedretter på ned til 30 kroner. Øl er den foretrukne alkohol på øgruppen, mens næsten alle ressorter har en daglig ”cocktail hour” med billige cocktails.

På Maldiverne svarer både til biler i Danmark. Der er billige færger fra hovedtrafikårerne, men bor du på en ressortø, er den eneste transport som regel de speedbåde, som ressorter selv arrangerer. Derfor kan priser variere.

Temperaturerne i Maldiverne findes i én kategori: varmt. Vær dog opmærksom på, at monsunsæsonen løber fra maj til oktober. Maldiverne er fire timer foran Danmark, men da der ikke registreres sommertid, skal uret kun stilles tre timer frem i sommerhalvåret.

Hotel på Maldiverne

Søg efter hotel på Maldiverne og sammenlign priser.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.