Kort

Fly København - Manchester

Flyinformation København til Manchester

Laveste returpris sidste måned

kr. 549

Direkte flyselskaber

7

Fly pr. uge

25

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 978 kilometer

1 t 50 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SAS

Manchester

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per december 2015

Ruter fra København til Manchester

Du kan flyve den direkte rute fra København til Manchester alle ugens dage. SAS, Thai Airways (drevet af SAS) og easyJet flyver alle ruten.

Afgangsterminalen

Københavns Lufthavn har to terminaler, Terminal 2 og 3. SAS og Thai Airways afgår begge fra Terminal 3, mens easyJet flyver fra området CPH Go, som er en dedikeret lavprisfinger i forlængelse af Terminal 3. Terminalen har et dusin forskellige restauranter, barer, caféer og takeaway-steder foruden 30 butikker, så der er rigeligt at kigge rundt i, mens man venter på sit fly.  

Ankomstterminalen

Alle direkte flyvninger fra København til Manchester havner i lufthavnens Terminal 1. Her er der en times gratis wifi, så der bør være tid nok til at få styr på den videre transport og finde de relevante adresser, hvis det ikke allerede er gjort.

Der er flere transportmuligheder lige uden for terminalbygningen. Toget kører til centrum (Manchester Piccadilly) på cirka 15-20 minutter og koster fra £4,30, cirka 44 kroner. Der kører 3-4 i timen.

Vil du spare lidt penge, kan du tage bus 43. Den koster £3 (godt 30 kroner) til centrum, men tager næsten en time. National Express kører den direkte rute til centrum på en halv time for £4,20 (godt 42 kroner).

Du kan naturligvis også køre med taxa direkte til din destination. Ved taxaholdepladserne står maksimumtarif angivet for de forskellige destinationer i Manchester – pris kan dog forhandles før du kører. Du kan forvente en pris på 200 – 250 kroner og en køretid på 25 – 30 minutter til centrum.

Pas, papirer og andet praktisk

Københavns Lufthavn anbefaler rejsende at ankomme mindst et par timer før afgang. Der skal medbringes pas, som er gyldigt under hele opholdet.

Værd at vide om Manchester

Offentlig transport er en anelse dyrere i Manchester end i København, mens smøger er omtrent dobbelt så dyre. På stort set alle andre parametre er den nordengelske storby dog billigere. Hvis I er to, der vil spise på restaurant i mellemklassen, kan I for eksempel godt regne med at slå knap en fjerdedel af prisen. Og selvom den offentlige transport er dyrere, kan du komme rigtig billigt rundt. Ikke blot er taxaer nemlig billigere, Manchester er også en glimrende by at gå rundt i. Det er den bedste måde at nyde den varierede arkitektur, hvor nyt og gammelt står side om side, medmindre du vil videre omkring til de forskellige bydele.

Manchester er også en populær shoppingdestination. Mens priserne i kædebutikker som H&M og Zara er omtrent de samme, kan blandt andet jeans og sko ofte findes noget billigere.

Husk at stille uret en time tilbage, mens du er i England.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.