Kort

Fly København - London

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til London
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation København til London

Laveste returpris sidste måned

kr. 150

Direkte flyselskaber

9

Fly pr. uge

169

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 931 kilometer

1 t 50 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SAS

London Heathrow, London Gatwick, London Stansted, London Luton med flere

6 lufthavne

Ofte stillede spørgsmål

Der er 6 lufthavne i London: London Heathrow, London Gatwick, London Stansted, London Luton, London City og London Southend.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra København til London er kr. 150. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
1 t 50 min. er den gennemsnitlige flytid fra København til London.
Der er 9 flyselskaber, der flyver direkte fra København til London.
Der er 169 fly om ugen, som flyver fra København til London pr. november.

Oplysningerne er korrekte pr. august 2015

Flyselskaber på ruten

Adskillige flyselskaber flyver fra København til London. Ryanair, easyJet, Norwegian, SAS og British Airways har alle direkte flyforbindelser.

Ryanair flyver to gange dagligt til Luton Lufthavn, London. easyJet har mindst fire daglige afgang fra Kastrup til London, hvoraf de fleste flyver til Gatwick Lufthavn syd for hovedstaden, mens andre flyver til henholdsvis Stansted og Luton. Norwegian flyver tre til fire gange dagligt til Gatwick i hverdagene og har lidt færre afgange i weekenden. SAS flyver cirka seks gange dagligt til Heathrow Lufthavn, hvor også de fleste fly fra British Airways lander.

Charterferie-rejsende og passagerer med Ryanair samt easyJet anbefales at være i lufthavnen to timer før afgang og ellers mindst halvanden time før afgang.

Afgangsterminal

Der er gratis trådløst internet i Københavns Lufthavn, og for dem der har brug for arbejdsro, er det muligt at købe sig adgang til forskellige lounges, hvor der er er gratis kaffe, aviser med mere.

Har man tid og råd kan man nyde luksus behandlinger på Ni’mat Spa & Wellnes på Hotel Hilton få minutters gang fra lufthavnen.

Der er mange lækre spisesteder i forskellige prisklasser at vælge imellem i lufthavnen. Der bliver langet alt fra gourmetmad til sandwich, børnemenuer og sushi over diskene. Adskillige barer og caféer sørger for kolde såvel som varme drikkevarer og friskpressede juice. 

Med mere end 120 butikker der sælger alt fra tøj til elektronik til taxfree-varer som parfume og cigaretter er der rigeligt at få tiden til at gå med. Der er ligeledes et stort udbud af læsestof og andet til flyveturen.

Ankomstterminal

Heathrow Lufthavn er den største af i alt seks internationale lufthavne omkring London og med den vestligste beliggenhed i forhold til London midtby. Her ankommer de fleste fly fra SAS og British Airways. Adskillige busser sørger for videre transport, også til de nærliggende togstationer, ligesom man kan leje bil fra lufthavnen.

Gatwick Lufthavn er den sydligste af lufthavnene omkring London og den næststørste. Lufthavnen ligger knap 45 km syd for London, fly fra easyJet og Norwegian lander primært her. Fra lufthavnen er der gode forbindelser videre enten med tog, bus eller lejebil. Gatwick Express-toget kører hver 15. minut til London på bare 30 minutter.

Luton Lufthavn er den fjerde travleste og ligger cirka 55 km nordvest for London, her lander alle direkte fly fra Ryanair. Lige uden for terminalen holder busserne samt transitbussen, der kører mellem lufthavnen og togstationen. Det er også muligt at leje bil fra lufthavnen.

easyJet flyver også til Stansted Lufthavn cirka 60 km nord for London centrum. Lufthavnen er velforbundet med storbyen og resten af området enten via tog eller busser. Busserne holder lige uden for hovedindgangen, mens togstationen ligger under terminalbygningen. Der er også adskillige biludlejningsfirmaer, som man kan benytte. De er samlet i et særskilt center til højre for indgangen, lufthavnsbussen kører derhen hvert 10. minut – 24/7.

Primært flyafgange med mellemlandinger ankommer også i London City Lufthavn, der er den mest centrale af byens seks lufthavne og med let adgang til offentlig transport videre ud i London.

Fra lufthavnen kan man benytte Docklands Light Railway (DLR), et underjordisk tognetværk med afgang hvert 8. – 15. minut. DLR forbinder det østlige London med resten af hovedstaden og er forbundet med London Underground. Adskillige busser kører også fra lufthavnen, ligesom det er muligt at leje bil i centret udenfor terminalbygningen.

I London

Tidsmæssigt er hovedstaden og resten af England en time bagud i forhold til Danmark. Vejret og årstiderne er dog nogenlunde det samme om end en smule varmere. På grund af den tætte bebyggelse i London er det ofte omkring fem grader varmere i centrum af byen end i forstæderne.

Mange ting er dyrere i England end i Danmark, mens andet er billigere. Udbuddet i London er enormt og er med til at presse priserne. Omvendt kan man også købe sig til overdådig luksus og wellness i en klasse, som man sjældent ser lignende i Danmark. Et restaurantbesøg er i gennemsnit ni procent billigere i London, mens forbrugspriser generelt er cirka tre procent dyrere end i Danmark

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.