Kort

Fly København - Lissabon

Flyinformation København til Lissabon

Laveste returpris sidste måned

kr. 510

Direkte flyselskaber

4

Fly pr. uge

12

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 2459 kilometer

3 t 40 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

TAP

Lissabon

1 lufthavn

Opdateret juni 2018

Flyselskaber som flyver fra København til Lissabon

Du kan flyve direkte fra København til Lissabon hver dag hele året på under fire timer. TAP Air Portugal flyver en til to gange dagligt hele ugen året rundt.

Norwegian flyver direkte på ruten to gange om ugen hele året, torsdag og søndag i sommerhalvåret og mandag samt fredag i vintermånederne. I sommerhalvåret flyver SAS også direkte på ruten 2-4 gange ugentligt på forskellige ugedage.

Afgang fra København

Der er mange muligheder for at komme til lufthavnen, du kan for eksempel tage metroen, bus 5C eller tog til lufthavnen. Hvis du hellere vil køre selv, er der masser af parkeringspladser i forskellige prisklasser i Københavns Lufthavn. Metroen stopper ligesom togene i Terminal 3, som SAS benytter. Skal du i stedet flyve fra Terminal 2 med for eksempel British Airways, kan du gå dertil på 5-10 minutter eller tage den gratis terminalbus.

Er du i god tid inden afgang fra København til Boston, er der mulighed for at få massage og andre behandlinger på Ni’mat Spa & Wellness på Clarion Hotel Copenhagen lige ved lufthavnen. Efter sikkerhedskontrollen er der over hundrede butikker og masser af spisesteder, hvor du kan bruge ventetiden. Du kan også surfe løs på gratis, tidsubegrænset wi-fi i hele lufthavnen eller benytte en af de mange lounges, hvor du kan få arbejdsro eller bare slappe af i behagelige omgivelser.

Ankomst i Lissabon

Lufthavnen ligger cirka 7 km nord for centrum og består af to terminaler, som der jævnligt kører gratis busser mellem, Terminal 2 er forbeholdt lavprisselskaber. Der er gratis, tidsubegrænset wi-fi i begge terminaler og et udvalg af spisesteder, vekselbureauer og butikker, hvis du mangler noget efter flyveturen fra Aalborg til Lissabon.

Skal du til centrum, er metroen ofte det bedste valg. Turen tager cirka 20 minutter og koster omtrent 10 DKK, metrostationen ligger under Terminal 1. Forskellige busser og taxier holder lige uden for ankomstområdet. Du skal købe et elektronisk rejsekort, som du sætter penge ind på, inden du kan køre med den offentlige trafik. Du kan også leje en bil i Lissabon Lufthavn.

Generel information om at flyve fra København til Lissabon

Med et gyldigt, dansk pas kan du rejse visumfrit i 90 dage i Portugal. Københavns Lufthavn anbefaler, at passagerer ankommer senest 90 minutter før den planlagte afgang.

Hvad kan du forvente i Lissabon

Portugal er tidsmæssigt en time bagud Danmark. I Lissabon er sommeren varm og tør med temperaturer helt op til 40 grader. Om vinteren kommer temperaturen sjældent under 10 grader, men det er også den vådeste årstid, særligt november og december byder på en del regn.

Man bruger euro i Portugal, og du betaler noget mindre for de fleste ting i den portugisiske hovedstad end i Aalborg. For eksempel koster en kop kaffe en 10’er, og to personer kan spise en treretters middag på en god restaurant for cirka 225 DKK. Kører du med byens metro, busser eller sporvogne, koster det cirka 10 DKK for en enkeltbillet. Taxierne tager cirka 25 DKK i startgebyr, og kilometerprisen er mindre end 4 DKK.

LÆS OGSÅ: De 7 bedste ting i eventyrlige Lissabon

Hoteller i Lissabon

Leder du efter overnatning? Læs mere om byens kvarterer og sammenlign for eksempel priser og beliggenhed, så det bliver nemmere at vælge dit foretrukne hotel i Lissabon.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.