Kort

Fly fra København til London Heathrow

Flyinformation København til London Heathrow

Laveste returpris sidste måned

kr. 571

Direkte flyselskaber

5

Fly pr. uge

84

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 963 kilometer

2 t 0 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SAS

London Heathrow

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per juni 2018

Flyselskaber, der flyver fra København til London Heathrow

Flere flyselskaber flyver direkte mellem København og London Heathrow, men SAS og British Airways har de fleste afgange, og det er muligt at finde prisvenlige flybilletter hos begge.

Afgang fra København Kastrup Lufthavn

København Kastrup Lufthavn er Danmarks suverænt største, og er kendt i hele verden for sin gode service. Det er nemt at komme hertil med alment tog fra København H, eller med metro fra Nørreport. Turen tager ca. 16 minutter fra Københavns centrum, og både tog og metro har station lige under lufthavnens terminalbygning. Foruden gratis WiFi i hele terminalområdet, finder du syv restauranter, barer og caféer før security, og over dobbelt så mange efter security, så der er ingen risiko for at du må hverken sulte eller tørste i Københavns lufthavn. Herudover kan du gå lidt amok med at shoppe efter security - her er nemlig hele 50 butikker at vælge imellem!

Ankomst til London Heathrow

Heathrow Lufthavn ligger ca. 26 km vest for London. Efter at have passeret security, kan du vælge mellem en del transportmuligheder for at komme ind til selve byen: Du kan tage Heathrow Express-toget, som går fra lufthavnen til Paddington Station. Du kan også tage turen ind med den berømte Underground (Mind the Gap!) i London - der er stationer mellem Terminal 2 og 3, og inde i selve Terminal 4 og 5. Andre transportmuligheder omfatter busser, taxier og hotelbusser. Biludlejning er også tilgængelig - husk at man kører i venstre side af vejen i Storbritannien.

Værd at vide om London

Når du ankommer fra Danmark, så husk at stille dit ur en time tilbage, for her bruges Greenwich Mean Time (GMT) - ellers får du en temmelig stresset ferie. Storbritannien bruger også sommertid i sommerhalvåret, så tag også højde for dét. Londons varmeste måned er juli, hvor temperaturen er gennemsnitligt 19 ° C. Januar er byens koldeste måned, med en gennemsnitstemperatur på 5 ° C. Ligesom i Danmark kan du om sommeren opleve skoldende hede sommerdage i London - skulle dét ske, så husk væske, og tag en pause i skyggen i en af byens mange smukke parker.

Læs mere om London: Oplevelser, mad, hoteller

Londons metropol er et overflødighedshorn af oplevelser, hvoraf mange er yderst velkendte - men selv denne veldokumenterede storby har sine hemmeligheder. Dem har vi fundet nogle af - og endda nogle gratis af slagsen. Læs mere i artiklen her, og få også anden inspiration til dit besøg i cool London.

10 gratis oplevelser i London – inklusive flamingoer

5 cool og anderledes markeder i London du skal besøge

Storbyferie: Londons bedste street food er fundet!

Find hotel i London, sammenlign priser

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.