Kort

Fly København - Karup

Flyinformation København til Karup

Laveste returpris sidste måned

kr. 1.006

Direkte flyselskaber

2

Fly pr. uge

58

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 218 kilometer

0 t 50 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Danish Air Transport

Karup

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte pr. november 2015

Flyselskaber på ruten

Danish Air Transport (DAT) er det eneste flyselskab, der flyver fra København til Karup. DAT flyver ruten syv gange dagligt i hverdagene. I weekenden er der tre afgange om lørdagen og fem om søndagen.

Passagerer anbefales at være i lufthavnen i god tid, gerne to timer og mindst en time før den planlagte afgang. DAT tilbyder desuden CPH Express, som betyder hurtig adgang gennem sikkerhedskontrollen. Gælder blandt andet for rejsende på førsteklasse og business.

Afgangsterminal

Fly fra DAT til Karup Lufthavn afgår fra Terminal 2. I hele Københavns Lufthavn er der gratis trådløst internet, og for dem der har brug for arbejdsro, er det muligt at købe sig adgang til forskellige indbydende lounges, hvor der er gratis kaffe ad libitum og mange andre lækre forfriskninger, et stort udvalg læsestof, mødelokaler med mere. For rejsende på business er adgangen som regel gratis, mens andre rejsende kan købe adgang på stedet.

Der er flere lækre spisesteder i forskellige prisklasser at vælge imellem i lufthavnen. Der bliver langet alt fra gourmetmad til burgere, børnemenuer, store bøffer og sushi samt morgenmad over diskene. Adskillige hyggelige, livlige barer og caféer sørger for kolde og varme drikkevarer, friskpressede juicer og smoothies med mere.

Med over 120 butikker, der sælger alt fra tøj til elektronik til taxfree-varer som parfume og cigaretter, er der rigeligt at få tiden til at gå med. Der er ligeledes et stort udbud af læsestof og anden underholdning til flyveturen. Har man tid kan man lade sig forkæle med massage hos Ni’mat Spa & Wellnes på Hotel Hilton, få minutters gang fra lufthavnen.

Ankomstterminal

Den lille Karup Lufthavn har beskedne faciliteter. Der er ikke noget trådløst internet, men for erhvervsfolk og andre med behov for arbejdsro, er det muligt at leje mødelokaler på stedet.

I lufthavnscaféen Mett Kjølvraa kan man købe forskelligt lunt og koldt mad, drikkevarer samt aviser og andet til rejsen. Man kan også bestille mad og læsestof til flyveturen ved at kontakte caféen.

Telefon: 28 11 95 40.

De videre transportmuligheder er noget begrænsede. Der er ingen almindelige rutebusser eller toge fra lufthavnen, men Midttrafik tilbyder forbindelse med teletaxa til Holstebro og Viborg. Teletaxa kan bestilles mellem klokken 7-20, senest en time før ønsket afhentning. Telefon: 87 40 83 00.

Det er også muligt at leje bil i lufthavnen fra fire forskellige biludlejningsfirmaer. Avis/Budget, Europcar og Hertz har alle skranke i ankomsthallen.

I Karup og omegn

Karup Lufthavn ligger nogenlunde midt imellem Herning, Holstebro, Viborg og Silkeborg, og med en bil til rådighed er det let at komme videre ud til endnu flere midtjyske destinationer.

Kør for eksempel til Silkeborg og sejl en tur på Gudenåen eller tag til Viborg og se domkirken, hvis historie går omkring 1000 år tilbage i tiden.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.