Kort

Fly København - Krabi

Flyinformation København til Krabi

Laveste returpris sidste måned

kr. 2.878

Direkte flyselskaber

2

Fly pr. uge

3

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 9061 kilometer

10 t 40 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Norwegian

Krabi

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per marts 2018

Flyselskaber, der flyver fra København til Krabi

Den hurtigste måde at tage fly fra København til Krabi er med Thai Airways via Bangkok. Det kan gøres på ned til 13 timer, 55 minutter. Der er ofte billigere ruter fra København til Krabi, de har dog ofte to omstigninger med samlet rejsetid på næsten 20 timer.

Afgangsterminalen

Thai Airways flyver fra Terminal 3. Her er der masser af butikker og spisesteder, gratis wifi og legeområde. Hvis du har booket en af de længere rejse fra København til Krabi med afgang fra Terminal 2, får du alle samme fordele som i Terminal 3.

Ankomst i Krabi Lufthavn og transport til centrum og ressorter

En tur fra København til Krabi er den korteste rute til nogle af Thailands – og måske verdens – smukkeste strande. Fra Krabi Lufthavn går der en række busser, minibusser og selvfølgelig taxaer til en række forskellige destinationer. Billetter kan købes i terminalbygningen med faste priser på dem alle. Bus til Krabi by koster 100 bath (20 kroner), bus til Ao Nang koster 150 baht (30 kroner). Minibusser og taxaer er omkring otte gange så dyre, men tilbyder til gengæld direkte transport til langt flere destinationer i Krabi-provinsen.

Praktiske oplysninger om at flyve fra København til Krabi

Ved indrejse stemples passet med opholdsret i Thailand i 30 dage. Passet skal dog være gyldigt i seks måneder eller mere efter indrejsedatoen.

Praktiske oplysninger om Krabi

Krabi by har ingen strande, men ligger ikke langt fra Railay, Ao Nang og Had Yao nogle af de smukkeste strande på kloden. Der er dog billige hoteller og hostels i Krabi by for de, der har lyst til at opleve den.

For mindre end 20 kroner kan man spise et måltid fra de mange gadeboder, der kan findes i hele provinsen. Selv på en almindeligt decideret restaurant, ligger priserne typisk under 40 kroner.

Der er to årstider i Krabi: tør fra december til april og våd fra maj til november. En almindelig dag i regnsæsonen har en eller to byger, men kan variere fra regn hele dagen til solskin hele dagen. Dagstemperaturerne falder året rundt yderst sjældent til under 27 grader.

.

Læs mere om Krabi

8 sparetips til en billig rejse til Sydøstasien

Hotel i Krabi

Søg efter hotel i Krabi-provinsen og sammenlign priser.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.