Kort

Fly København - Istanbul

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Istanbul
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation København til Istanbul

Laveste returpris sidste måned

kr. 488

Direkte flyselskaber

3

Fly pr. uge

35

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 2035 kilometer

3 t 10 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Turkish Airlines

İstanbul og İstanbul Sabiha Gökçen

2 lufthavne

Ofte stillede spørgsmål

Der er 2 lufthavne i Istanbul: İstanbul og İstanbul Sabiha Gökçen.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra København til Istanbul er kr. 488. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
3 t 10 min. er den gennemsnitlige flytid fra København til Istanbul.
Der er 3 flyselskaber, der flyver direkte fra København til Istanbul.
Der er 35 fly om ugen, som flyver fra København til Istanbul pr. oktober.

Oplysningerne er korrekte per december 2015

Ruter fra København til Istanbul

Der er direkte fly fra København til Istanbul syv dage om ugen flere gange om dagen. SAS og Turkish Airlines flyver direkte til Istanbul Atatürk Lufthavn, mens Pegasus Airlines flyver ruten til Istanbul Sabiha Lufthavn.

Afgangsterminalen

Af de direkte ruter flyver SAS fra Terminal 3, mens Turkish Airlines og Pegasus Airlines begge afgår fra Terminal 2. I begge terminaler er der en bred vifte af ikke blot restauranter, barer og caféer, men også et udvalg af tøj- og modeforretninger samt enkelte specialforretninger.

Ankomstterminalen

Terminal 2 er Istanbul Atatürks internationale terminal. Herfra er den billigste – og nogle gange hurtigste – transport ind til centrum med metroen. Først kan du købe et Istanbulkart (et standardkort koster 10 tyrkiske lira (godt 23 kroner) og inkluderer 4 lira i kredit. Herefter kan du fylde mere kredit på kortet med det samme eller i løbet af dit ophold. De to betalinger sker i hver sin automat. Selve turen til centrum koster 3,60 lira (8,40 kroner) fra kortet (hvis du ikke ønsker at købe Istanbulkart, kan du købe en enkeltrejse for 8 lira (18,60 kroner). Metroen fra lufthavnen til den gamle bydel Sultanahmet tager cirka 55 minutter.

En taxatur koster til centrum koster cirka 100 kroner og tager en halv time uden trafik.

Flyver du til Istanbul Sabiha Lufthavn, er det om muligt en glimrende mulighed at arrangere at hotellet samler dig op i lufthavnen, da den ligger et godt stykke uden for centrum.

Alternative muligheder er at tage en Havatas shuttle bus til Taksim-området for 14 tyrkiske lira (cirka 33 kroner) og herfra en taxa for yderligere cirka 30 kroner til Sultanahmet. Bussen tager cirka 90 minutter og taxaen yderligere 20.

Taxa fra Istanbul Sabiha til centrum koster omkring 225 kroner og tager en times tid.

Pas, papirer og andet praktisk

Når du rejser til Tyrkiet, skal passet være gyldigt i mindst 150 dage efter opholdets ophør. Det anbefales at ankomme i lufthavnen et par timer før afrejse.

Værd at vide om Istanbul

Istanbul er på stort set alle måder langt billigere end København. Et måltid mad på billig restaurant kan fås til så lidt som 35 kroner, tre retter for to på restaurant i mellemklassen kan koste 140 kroner og en flaske vand til maden i varmen koster to kroner. Som tommelfingerregel er maden væsentlig dyrere, hvis du sætter dig på restaurant lige ved de største turistattraktioner.

Alt tøj er billigere, varemærker i nogle tilfælde ned til under halv pris, mens der på Istanbuls markeder og basarer er alle mulige og umulige varer til billige penge.

Husk at stille uret en time frem, når du lander, så du ikke kommer for sent til dine aftaler i Istanbul!

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.