Kort

Fly København - Hurghada

Flyinformation København til Hurghada

Laveste returpris sidste måned

kr. 1.867

Direkte flyselskab

1

Fly pr. uge

1

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 3600 kilometer

4 t 55 min.

Hurghada

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per april 2018

Flyselskaber, der flyver fra København til Hurghada

Air Cairo har som det eneste flyselskab direkte fly fra København til Hurghada hele året. Det sker hver lørdag. I vinterhalvåret flyver Danish Air Transport desuden direkte København – Hurghada om torsdagen. På dage, der ikke kan flyves direkte fra København til Hurghada, er den korteste rute med SWISS på ned til 7 timer, 25 minutter via Zürich. Andre ruter på under otte timer er med Turkish Airlines via Istanbul og med EgyptAir via Cairo.

Afgangsterminalen

Både Air Cairos og Danish Air Transports fly går fra København Kastrup Lufthavn Terminal 2. Det samme gør de hurtigste ruter København – Hurghada med mellemlandinger, bortset fra EgyptAir, der flyver fra Terminal 3. Forskellen på de to terminaler er dog meget lille. De har begge gratis wifi, masser af butikker, restauranter og caféer.

Ankomstterminalen og transport til Hurghadas ressorter

Selv med direkte fly fra København til Hurghada, kan den samlede transporttid til den endelige destination variere. Byen strækker sig nemlig over 40 kilometer langs Det Røde Hav. Der er ingen offentlig transport i Hurghada, men der er dog kollektiv trafik i form af private minibusser. Typisk kører minibusserne fra lufthavnen, når de er fyldt op. Med taxaer kan man naturligvis køre, når man sætter sig ind (eventuelt efter først at have aftalt pris). En tur til Hurghada centrum tager 15-20 minutter, mens det kan tage 15-30 minutter til strandhoteller afhængig af, hvor langt man skal.

Praktiske oplysninger om at flyve fra København til Hurghada

Der er visumpligt for danskere, der rejse til Egypten. Flyrejsende fra København til Hurghada kan dog opnå 30 dages turistvisum i lufthavnen ved indrejse. Passet skal være gyldigt i mindst seks måneder efter opholdets varighed.

Praktiske oplysninger om Hurghada

Hurghada har masser af billige oplevelser at byde på. De strengt nødvendige som mad og drikke kan nydes for så lidt som 15 kroner for et måltid på restaurant, fem kroner for lokale fadøl og endnu mindre, hvis du kan klare en kop kaffe i varmen. Det Røde Hav ud for Hurghadas kyst er ikke blot kendt som en af verdens bedste dykkerdestinationer, men også en af de billigste.

Der er også masser af billige shoppingmuligheder i Hurghada. Generelt er tingene billigere i byen i forhold til ved strandhotellerne, men med både diverse markeder og shoppingcentre i centrum, er der masser af forskellige ting at kigge efter.

Egypten er en time foran Danmark, men da landet ikke registrer sommertid, er klokken den samme som i Danmark fra marts til oktober.

Hotel i Hurghada

Søg efter hotel i Hurghada og sammenlign priser.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.